Alfondeguilla: Alfondeguilla reformarà el parc infantil de l’avinguda Betxí amb el Pla 135 de la Diputació de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156558_89948/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 26-04-2017
Alfondeguilla reformarà el parc infantil de l’avinguda Betxí amb el Pla 135 de la Diputació de Castelló

A través del Pla 135, la Diputació de Castelló destinarà 63.000 euros al municipi d’Alfondeguilla per a realitzar diverses obres i per a fer front a la despesa corrent de l'ajuntament. Així, entre les inversions destaca la reforma del parc infantil de l'avinguda Betxí, l'adequació de la caseta de televisió, l'adequació del camí Azut o l'execució d'obres en el transformador de llum auxiliar.
L'alcalde, Salvador Ventura, ha valorat de forma positiva la inversió que realitzarà el govern provincial enguany en el municipi d’Alfondeguilla. “Estem parlant de quatre obres molt importants per al municipi. En el cas del parc infantil, amb el pas del temps s'ha deteriorat molt i és necessari realitzar una actuació urgent”. Per açò, “anem a aprofitar part dels diners de la Diputació de Castelló per a reformar el parc, dotar-ho de nous jocs i fer més segura la zona”.
Així mateix Ventura, ha destacat l'important paper que té la Diputació en municipis xicotets. “És fonamental l'ajuda del govern provincial per a millorar les nostres instal·lacions i, en definitiva, la qualitat de vida dels nostres veïns”, ha continuat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana