Alfondeguilla: L’Ajuntament d’Alfondeguilla realiza treballs de manteniment en el parc d’infantil del CEIP Castro


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167587_97610/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 11-01-2018
L’Ajuntament d’Alfondeguilla realiza treballs de manteniment en el parc d’infantil del CEIP Castro

L'Ajuntament d’Alfondeguilla està realitzant treballs de neteja i de manteniment en el parc d'infantil del CEIP Castro. L'alcalde, Salvador Ventura, ha explicat que “en una de les activitats que va organitzar el col·legi amb una unitat de bombers que es van desplaçar a realitzar un simulacre, aquests van observar algunes deficiències com que faltava diversos passamans a diverses altura que permeteren millorar l'eixida, en cas d'urgència, des del col·legi fins al pati”. Per açò, “en quant ens ho van comunicar, des de l'Ajuntament d’Alfondeguilla ens vam posar a treballar en açò perquè para nosaltres el principal és la seguretat dels nostres xiquets”.
Per açò, aprofitant aquests treballs, l'alcalde ha assenyalat que “des de l'Ajuntament estem realitzant altres petites actuacions de millora en el col·legi, també en un dels murs perimetrals”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios