Alfondeguilla: Alfondeguilla acull una jornada sobre violència de gènere


 
La Plana al Dia | Alfondeguilla | General | 12-06-2019
 

L'Ajuntament d’Alfondeguilla ha organitzat per a este divendres 14 de juny una jornada sobre violència de gènere. Aquesta activitat es desenvoluparà a partir de les 17 h en l'Edifici Multifuncional i en el descans se servirà berenar a càrrec de les Mestresses de casa L’Arquet.
Durant la jornada es tractarà sobre agressor i víctima, la prevenció davant la violència de gènere, normativa, estadístiques i, finalitzarà, amb una taula redona.
L'alcalde de Fondeguilla, Salvador Ventura, ha assenyalat que “les estadístiques de dones assassinades a les mans de les seues parelles o exparelles són alarmants i com a societat no podem permetre ni un sol cas més de violència de gènere”.
Per açò, “des de l'Ajuntament d’Alfondeguilla hem organitzat aquesta jornada per a prevenir i conscienciar als nostres veïns sobre aquesta xacra que des que existeixen estadístiques, gener de 2003, s'ha portat per davant a mil dones”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios