Almassora: Comproms secundar les mobilitzacions de l'AMPA del Regina davant els incompliments del Consell


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2015/1/119165_64591/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 26-01-2015
Comproms secundar les mobilitzacions de l'AMPA del Regina davant els incompliments del Consell

?Els pares i les mares dels centres educatius d'Almassora patixen les conseqncies de l'atac sistemtic del Consell del PP a l'educaci pblica i de la total falta de previsi i de capacitat reivindicativa de l'equip de Govern de la localitat?.

Aix ho ha manifestat la candidata de Comproms a l'alcaldia d'Almassora i regidora, Susanna Nicolau, qui ha anunciat que ?davant d'un cmul de despropsits aix, i per l'aposta decidida de Comproms per l'educaci pblica i de qualitat, des de la nostra coalici ens sumarem a les mobilitzacions convocades per l'AMPA del Regina Violant?.

Nicolau ha recordat que ?la situaci del Regina s inacceptable. Alumnes d'eixe centre acaben la seua etapa formativa i noms han conegut barracons des que van comenar a estudiar. A aix se sumen els augments de rtios decretats per la Conselleria... ?Des de Comproms estem al costat dels pares i les mares d'Almassora que es mobilitzen per l'educaci pblica i de qualitat, per aix fem un crida a militants i simpatitzants de la coalici per tal que participen en la protesta convocada per dem?.

Per la seua banda, el portaveu de Comproms en l'Ajuntament, Xavier Trenco, ha subratllat que ?Almassora no sols patix la desdia del Consell cap als seus centres educatius, amb els retards reiterats en projectes pendents com el del Regina, sin que a ms patix una sistemtica falta de previsi per part de l'Ajuntament, que damunt tracta de tapar les vergonyes del Consell i s incapa de reivindicar les infraestructures que es mereix Almassora?. A ms, segons Trenco, ?a aix s'uneix la falta total de previsi de l'Ajuntament, que desprs de lustres de construcci desaforada hauria de disposar de terrenys dotacionals disponibles per a evitar l'imminent collapse dels instituts?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana