Almassora: La duplicitat de contractacions en les escoles d’estiu i de vacances costarà més diners als veïns d’Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155550_89243/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-03-2017
La duplicitat de contractacions en les escoles d’estiu i de vacances costarà més diners als veïns d’Almassora

Davant la proximitat de l'Escola de Pasqua, els dos ajuntaments d'Almassora segueixen sense unificar el servei que PSOE i Compromís han dividit en un doble contracte. La regidor del Partit Popular, María Tormo, ha assegurat que “quasi dos anys després, la descoordinació és evident perquè els dos ajuntaments segueixen tenint dues contractacions diferents per a un mateix servei”.

Així, d'una banda està el plec de les escoles de Nadal, pasqua i estiu, així com l'escola matinera i vespertina que gestiona el PSOE; i d'altra banda l'escola d'estiu que es realitza solament el mes d'agost que gestiona Compromís.
L'edil popular ha assegurat que “els dos ajuntaments estan ocasionant una despesa innecessària a les arques municipals perquè podrien unificar aquest servei en un sol contracte, i seria més econòmic per a tots”.

Per a María Tormo “esta descoordinació l'haurem de pagar entre tots per capritx dels dos ajuntaments, més pendents de posar-se medalles que de governar en benefici de tota la ciutadania”.