Almassora: Almassora obri la inscripció en el 'pa i porta' de Sant Joan


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159248_91310/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 15-06-2017
Almassora obri la inscripció en el 'pa i porta' de Sant Joan

La Junta Local de Festes d'Almassora ha obert ja la inscripció en el sopar de “pa i porta” que se celebrarà en la platja d'Almassora el dissabte 24 amb motiu de la festivitat de Sant Joan. El termini de reserva de plaça, que ha de cursar-se en la planta baixa del consistori, finalitzarà dijous que ve 22. Aquest acte se suma a la resta de la programació dissenyada per les delegacions de Platges i Festes per a celebrar l'arribada de l'estiu.
Així, el sopar de germanor, que es desenvoluparà en la zona del Xopar a partir de les 22 hores, comptarà amb l'actuació del quartet vocal Factory. El mateix dissabte, els veïns de Botànic Calduch també participaran en els actes de Sant Joan amb el porrat en la plaça i l'actuació del duo Pede-Manaca.
Tot açò tindrà lloc un dia després que la platja d'Almassora aculla les tradicionals fogueres de Sant Joan. Una batucada recorrerà la primera línia de costa a partir de les 23 hores des del carrer Venècia fins a la foguera municipal per a animar a la participació en un districte que rep aquests dies als residents estivals. En el punt de trobada esperarà la corporació municipal i la reina de les festes, Paula Cubertorer, i les dames Alba Caravaca, Irene Delgado, Andrea Sánchez i Mónica Moral.
En la mitjanit il•luminaran el cel d'Almassora els focs artificials i les diferents fogueres repartides per l'arena de la costa. Pràcticament un quart d'hora més tard arrancarà un “correfocs” per la zona del mur per a festejar l'entrada de l'estiu. La primera línia de platja rebrà als “dimonis” durant el ritual del salt de les ones i el foc en el districte marítim.