Almassora: La Escola Esportiva d'Estiu amplia a 80 les places disponibles per a respondre a totes les sol•licituds


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159249_91311/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | Cultura | 15-06-2017
La Escola Esportiva d'Estiu amplia a 80 les places disponibles per a respondre a totes les sol•licituds

L'indiscutible èxit de la primera Escola Esportiva d'Estiu, impulsada per la Regidoria d'Esports, ha portat a l'Ajuntament d'Almassora a incrementar l'oferta en 30 noves places, que se sumen a les 50 ja disponibles. Així mateix, l'edat mínima per a participar ha sigut rebaixada fins als 6 anys, amb l'objectiu de respondre a les peticions de nombroses famílies que desitjaven inscriure als xicotets.
Tal com va avançar l'edil d'Esports, Xavier Trenco, durant la presentació de l'escola, el termini per a optar a les 80 vacants oferides culmina el pròxim 17 de juny. El tràmit ha de formalitzar-se en les oficines de la piscina coberta municipal, on els pares o tutors legals hauran d'abonar els 35 euros per quinzena que costa el servei.
“Hem volgut oferir un preu assequible perquè totes les famílies tinguen accés, un objectiu que complim amb escreix en ampliar, a més a més, la franja d'edat dels 6 als 14 anys”, ha assegurat el regidor d'Esports, Xavier Trenco. L'edil ha agraït la col•laboració de la Regidoria d'Educació, que ha contribuït amb la Escola Esportiva per a cobrir les sol•licituds de les famílies que van quedar fora de l'Escola d'Estiu.
Així doncs, del 3 al 14 de juliol i del 17 al 28 del mateix mes, els xicotets realitzaran natació en la piscina municipal i activitats de piragüisme en la platja d'Almassora. Els participants utilitzaran les pistes esportives de l'IES Vila-roja i les instal•lacions del Regina Violant per a practicar futbol americà, bàsquet, handbol, rugbi, tennis, padel i futbol, activitats que impartiran els clubs locals. A més, el alumnes rebran nocions bàsiques nutrició, per a fomentar una alimentació variada i saludable.
Cal recordar el Servei Esportiu Municipal (SEM) ha inclòs en aquesta primera edició de l'escola esportiva el 'Campus d'Activitats a la Natura', una iniciativa promoguda per la Federació Territorial de Caça i el Club de Caça Almassora, que començarà el 22 de juny i s'estendrà fins al 30 del mateix mes. La inscripció és totalment gratuïta per als xicotets, que participaran en rutes senderistes pel riu Millars, descobriran esports adaptats a càrrec de la Fundación Once i gaudirán d'una demostració de cerca de persones i una altra d'agility, així com d'activitats d'assistència i ajuda amb gossos.