Almassora: Casanova (PP) exigirà demà a Marzà en el ple de Les Corts que concrete un calendari per a desbloquejar les obres del Regina Violant


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164257_94839/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-10-2017
Casanova (PP) exigirà demà a Marzà en el ple de Les Corts que concrete un calendari per a desbloquejar les obres del Regina Violant

El Grup Parlamentari del Partit Popular en Els Corts interpel·larà demà al conseller d'Educació, Vicent Marzà, amb l'objectiu de reclamar al responsable autonòmic un calendari per a desbloquejar la construcció del col·legi Regina Violant d'Almassora paralitzada el gener passat. “Des de fa més de 9 mesos les obres estan suspeses i creiem que aquesta situació no pot enquistar-se per més temps. Darrere d'aquest centre educatiu hi ha centenars de famílies d'Almassora que esperen respostes que no arriben i, per aquest motiu”, ha considerat el regidor i portaveu del Partit Popular a Almassora, Luis Martínez, “anem a seguir fiscalitzant la tasca de PSPV i Compromís tant a nivell local com a nivell autonòmic”.
El ple que la càmera celebrarà els dies 18 i 19 d'octubre permetrà a Vicente Casanova, diputat autonòmic del PP, plantejar al conseller de Compromís la pregunta que va registrar el passat 4 d'octubre a la taula dels Corts. Tal com planteja el diputat autonòmic, l'objectiu és conèixer el calendari que preveu la conselleria per a aconseguir la finalització de les obres i la data prevista per a iniciar l'ús de les instal·lacions docents.
Tal com ha explicat Martínez, “a Almassora no obtenim respostes a les nostres preguntes per escrit. Ens donen respostes vagues i intenten evitar pronunciar-se sobre la paràlisi que afecta al col·legi”. Aquesta falta de transparència no ha evitat que “a nivell autonòmic el nostre diputat Vicente Casanova exercisca la tasca de fiscalització a la cartera autonòmica i, afortunadament, ens han facilitat la documentació que en el consistori ens neguen”. Així i tot, ha considerat Martínez, “seguim treballant i consultant en cada comissió informativa, perquè no és de rebut que els qui han de donar solucions estiguen perpetuant el problema sense resoldre el bloqueig del projecte”. “Lamentem profundament la passivitat sobre una problemàtica d'aquest tipus i exigim que s'actue de la mateixa manera que l'Estat va fer en la regeneració de la costa de Benafelí. En aquest cas l'empresa va caure en un concurs de creditors i en poc més de tres mesos es va adjudicar a una altra signatura que avui ultima l'obra. El problema és idèntic en el Regina Violant, però la gestió de la problemàtica ha sigut diametralment oposada. El bloqueig continua i encara avui no hi ha dates per a reprendre les obres”, ha lamentat el regidor del PP a Almassora.