Almassora: Almassora impartirà classes d'aparadorisme als comerciants locals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165358_95804/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/11/165358_95804/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 14-11-2017
Almassora impartirà classes d'aparadorisme als comerciants locals

La Regidoria de Comerç oferirà un curs d'aparadorisme dirigit als comerciants locals, amb l'objectiu que els negocis guanyen visibilitat i mostren correctament els seus productes de la millor manera, especialment, de cara a la campanya de Nadal. La formació estarà conduïda per l'aparadorista Olga Batalla i serà gratuïta per als professionals.
Així ho ha confirmat l'edil de Comerç, Roger Beltrán, qui ha assegurat que “la primera imatge que els consumidors perceben de l'aparador és clau per a la resta del negoci”. El regidor ha avançat que el consistori completarà la formació amb un servei de seguiment i assessorament individual durant els dos mesos posteriors al curs, de manera que “la professora guiarà als comerciants, corregirà els possibles errors i resoldrà els seus dubtes”.
En aquest sentit, la responable de la formació ha destacat que els expositors exteriors, els comerços "poden diferenciar-se de la competència i posicionar el negoci en la ment del client”. Per a açò, Batalla mostrarà als propietaris què materials i eines han d'utilitzar i realitzarà un taller pràctic de col•locació, de manera que les tendes d'Almassora arriben a “transmetre professionalitat i generar confiança en el professional que està al capdavant”.
Cal destacar que aquest curs d'aparadorisme constarà de quatre sessions, que s'impartiran entre el 27 i el 30 de novembre en l'Ajuntament d'Almassora en horari de 14.30 a 16.30 hores per a “encaixar la formació amb els horaris comercials i facilitar l'assistència”. Les inscripcions podran formalitzar-se a partir de demà, dimecres 15 de novembre, tant en el portal municipal (www.almassora.es) com en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC). El consistori prioritzarà l'accés dels comerciants locals, però obrirà la participació a la resta de la població si existeixen vacants.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana