Almassora: PP: El PSPV imposa per tercer any consecutiu a Almassora el 'tasazo' del 15% dels fems


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167329_97408/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 03-01-2018
PP: El PSPV imposa per tercer any consecutiu a Almassora el 'tasazo' del 15% dels fems

La tradicional costera de gener arribarà a Almassora acompanyada per la pujada del 15% de les brosses que el PSPV imposa als veïns per tercer any consecutiu. Des de l'exercici 2016, el partit que va anunciar que arribava per a “rescatar a les persones” i aplicar “polítiques socials” és el mateix que ha recorregut a les famílies de la localitat per a esprémer les seues butxaques i imposar-los una pujada de la taxa que el PP mai va traslladar als veïns.
Fernando Oliva, regidor del PP a Almassora, ha posat de manifest aquesta mesura política que “pateixen les famílies en les seues economies des que al setembre de 2015 el PSPV decidira acordar amb el seu soci de Compromís que Almassora havia de pagar més per aquest servei bàsic”. “En aquests tres anys han considerat que la pujada ha de romandre. I el que no entenen els veïns és com se segueix cobrant aquest 'tasazo' quan en el carrer es veuen situacions tan surrealistes com que cada partit instal·la una carpa en el carrer per a organitzar els seus esdeveniments lúdics”.
El PP va lliurar en 2015 la hisenda local amb un deute per davall del 25% i un saldo disponible de 5.043.958,24 euros a 30 de juny d'aqueix mateix any. “La decisió de pujar la taxa dels fems no es va deure a una circumstància econòmica, va ser una pura decisió política que avui segueix vigent per part d'els qui anaven a rescatar a les famílies”.
En 2018 s'aplicarà la rebaixa fiscal proposta pel PP al setembre de 2016 per a vehicles ecològics. No obstant açò, “el PSPV, que governa en paral·lel amb Compromís, es nega a reduir l'Impost de Béns Immobles, com va fer el PP amb un 24,4% de rebaixa, o a aplicar altres avantatges que arriben a tota la població”. Per contra, “no tenen cap complex a gastar a espuertas per a finançar actes que es desaprofiten perquè es solapan, com va ocórrer divendres passat 29. L'important és que cada partit es garantisca el seu protagonisme encara que ells mateixos es contraprogramen”.