Almassora: La ‘Primavera Musical’ floreix en el Mercat Central d'Almassora aquest dissabte


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171750_100985/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 26-04-2018
La ‘Primavera Musical’ floreix en el Mercat Central d'Almassora aquest dissabte

La ‘Primavera Musical’ torna a Almassora aquest dissabte amb l'actuació del grup Thunder Road en l'exterior Mercat Central. La iniciativa té com a objectiu “incentivar l'assistència del públic, alguna cosa que afavorirà les vendes per part dels comerciants tant de la instal•lació com de la zona centre”, ha destacat el regidor delegat de Comerç, Roger Beltrán.
Els concerts tornaran a la plaça d'Espanya el 2 i el 9 de juny, en aquesta ocasió en horari de vesprada. Les actuacions de The B. Wilde i Cartagarian completaran la programació amb motiu de la celebració dels dies de el ‘Orgull LGTBI’, en la qual ja treballen les àrees d'Igualtat i Educació.
Després dels bons resultats de la iniciativa empresa per la Regidoria de Comerç en 2017, l'equip de govern ha optat per reprendre els espectacles musicals durant aquesta primavera. “Gràcies a iniciatives culturals com aquesta aconseguim dinamitzar la vida social, una activitat que es transmet en millors resultat per a hosteleros i comerciants locals”, ha destacat Beltrán, qui ha recordat que la Ruta de la Tapa s'ha beneficiat de “la gran afluència de públic d'actes com la Trencada de l'Hora o el FesTAM!”.
La Ruta de la Tapa acumula prop de 20.000 plats
La Ruta de la Tapa i el Vaig veure tancarà aquest cap de setmana la seua vuitena edició després d'un mes aconseguint omplir els bars i restaurants d'Almassora. L'organització confirma que els 18 negocis participants han servit ja 19.700 racions dels seus plats, una xifra que continuarà augmentant durant els pròxims divendres nit, dissabte i diumenge.
Així mateix, més de 550 usuaris han descarregat ja la APP dissenyada per a l'esdeveniment gastronòmic, en el qual la combinació de plat i beguda té un preu únic de tres euros. “Per pocs diners, veïns i visitants gaudeixen d'un sopar o un menjar divers i del gran ambient que genera la ruta”, ha recordat Beltrán, qui ha convidat als més ressagats a acostar-se a assaborir les receptes durant els tres últims dies d'aquesta edició.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana