Almassora: Almassora formalitza els 15 contractes del Pla d'Ocupació Municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173572_102525/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-06-2018
Almassora formalitza els 15 contractes del Pla d'Ocupació Municipal

L'Ajuntament d'Almassora incorpora a la plantilla municipal a 15 professionals a través del Pla d'Ocupació Municipal, destinat a persones en situació de desocupació. Totes elles treballaran en les categories corresponents a les funcions de conserges i peons i han signat avui mateix un contracte laboral de sis mesos.
El programa té un pressupost total de 112.215,75 euros i està sufragat íntegrament per l'administració local. Les retribucions que rebran oscil•laran entre els 1.099,31 euros i els a 1.221,28 euros, després que l’equip de govern aplicara en 2017 un increment salarial a aquests professionals en la modificació del conveni col•lectiu.
Així doncs, les set persones contractades com a peons assistiran els serveis agrícoles en tasques de neteja i manteniment de camins, de sèquies i del litoral, així com al Servei Muncipal de Manteniment i Logística (SMML). Amb aquest àrea col•laboraran també dos dels conserges contractats, mentre que els altres cinc professionals desenvoluparan les seues funciones a la biblioteca de la platja, a Serveis Socials, al SIAC, a l'Ateneu Jove i al museu municipal.
A tots aquests nous treballadors i treballadores s'ha dirigit avui el regidor d'Ocupació, Roger Beltrán, durant la sessió de presentació i signatura de contractes en la qual també ha participat la primera edil, Merche Galí. “Per a persones que porten molt temps a l’atur, com és el cas dels beneficiaris d'aquest Pla d'Ocupació Municipal, afrontar aquest nou repte suposa una injecció de motivació i l'oportunitat de sentir-se útils i integrats en un equip de treball”, ha manifestat l’edil, qui al costat de l'alcaldessa ha agraït als nous membres de la plantilla el servei que prestaran a Almassora.
A més d'aquest programa d'ocupació de finançament exclusivament municipal, l’Ajuntament d'Almassora manté obert el procés de selecció per als 13 llocs de treball que crearà a través del programa Avalem Joves de la Conselleria de Treball. Aquesta iniciativa té un pressupost de 285.980 euros, dels quals 73.806,94 procedeixen de les arques municipals.
Poden optar a aquestes contractacions les persones aturades menors de 30 anys amb titulacions en Enginyeria Informàtica, Dret, Relaciones Laborals, Criminologia, Gestió i Administració Pública, Administració d'Empreses, Finances i Comptabilitat, Economia i Ciències Medi Ambientals. A més, Avalem Joves contempla també la creació d'altres sis llocs de treball per als quals no serà necessària qualificació específica i que també seran coberts per menors de 30 anys en situació de desocupació.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana