Almassora: Reeixit tancament del Programa d'Aula Compartida de l'IES Álvaro Falomir


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173585_102536/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 12-06-2018
Reeixit tancament del Programa d'Aula Compartida de l'IES Álvaro Falomir

Els 11 alumnes de l'IES Álvaro Falomir que ha participat durant aquest curs en el Programa d'Aula Compartida (PAC) ha rebut el diploma acreditatiu de la seua formació de mans de l'equip de govern. La iniciativa, finançada per la Conselleria d'Educació i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Almassora, ha tingut com a objectiu orientar a les i els joves amb dificultats acadèmiques per a evitar l'abandó dels estudis i l'absentisme.
Tant el professorat del centre com els responsables polítics han destacat l'èxit d'aquesta programa, gràcies al qual l'alumnat ha reafirmat la voluntat de continuar la seua formació el pròxim any en ESO i en FP. El regidor de Joventut, Xavier Trenco, ha posat en valor el treball del personal docent que “de manera voluntària ha col•laborat en l'engegada i el manteniment d'aquest projecte”, així com el de “les i els monitors que han acompanyat els joves i el de les empreses i clubs locals que han col•laborat en els tallers i activitats d'oci”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios