Almassora: La Gleva guanya per segona vegada el concurs de reciclatge en festes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173620_102562/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-06-2018
La Gleva guanya per segona vegada el concurs de reciclatge en festes

La penya La Gleva d'Almassora ha repetit triomf en el concurs Ecopeña celebrat en les passades festes de Santa Quitèria per a arreplegar vidre, cartó i plàstics. L'empresa FCC ha lliurat als seus representants la cistella de productes gastronòmics de la terra, valorada en 100 euros, per vèncer en el certamen local. Les regidores de Medi ambient i Festes, María José Tormo i Isladis Falcó, respectivament, han agraït a les joves la seua participació i el compromís mostrat amb el reciclatge.
La penya La Gleva, que també va vèncer en el certamen d'octubre, va lliurar 140,35 quilos d'estris entre les dues jornades de recollida, que es van distribuir entre dimecres i dissabte de la setmana en honor a Santa Quitèria. Per darrere van quedar els integrants del Raïm, Caribeña, Rebombori, Colla Morralla i penya La Tabarra. Gràcies a aquesta iniciativa, l'empresa i l'Ajuntament d'Almassora van aconseguir que 322,15 quilos de deixalles seguiren el procediment oportú per al seu reciclatge.
“El nostre agraïment a totes les persones que es van molestar per arreplegar aquells envasos, botelles, tarros i altres productes en els seus casals durant la setmana de Santa Quitèria i que amb la seua actitud ens ajuden a mantenir Almassora més neta”, segons la regidora de Medi Ambient, María José Tormo. “Les guanyadores són joves compromeses i responsables, com demostra que hagen posposat rebre el premi fins ara per a concentrar-se en els exàmens de Selectivitat”, ha incidit.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana