Almassora: La Policia Local d'Almassora deté un individu després de l'intent de robatori a una veïna pel mètode de l'estirada


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174600_103402/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | Sucesos | 10-07-2018
La Policia Local d'Almassora deté un individu després de l'intent de robatori a una veïna pel mètode de l'estirada

La Policia Local d'Almassora ha detingut un veí de Castelló per intentar sostraure la bossa d'una dona mitjançant una estirada. Els fets s'han produït a primera hora del matí d'avui, quan la persecució d'un individu per part d'altres dos ciutadans ha alçat les alarmes. Una agent municipal de la unitat de seguretat ciutadana, que es trobava de servei de vigilància general de la població, ha demanat reforços per a, finalment, procedir a la detenció del presumpte lladre.
Després de l'obertura de diligències de prevenció en la prefectura de la Policia Local, el detingut ha sigut posat a la disposició de la Guàrdia Civil. La dona presenta lesions al braç esquerre, al genoll i a ambdues munyiques , per la qual cosa ha sigut atesa en un ambulatori de la localitat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios