Almassora: Claramonte (PP): “El PSOE castiga a milers de famílies d'Almassora amb la pujada del diésel”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180833_108653/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-01-2019
Claramonte (PP): “El PSOE castiga a milers de famílies d'Almassora amb la pujada del diésel”

El PP presenta una moció al plenari del dilluns per a posar fre a una mesura injusta que “lesiona els interessos d'autònoms i veïns d'Almassora”

“El PSOE va a castigar a milers de famílies d'Almassora que posseeixen un vehicle diésel pel seu injust desig fer caixa amb la pujada del diésel perquè el president del Govern es vaja de festa amb el Falcon”. Així ho ha considerat el regidor del PP a Almassora, José Claramonte, qui ha anunciat que el Grup Municipal presentarà una moció al ple del dilluns per a vetar aquesta mesura “que solament genera pobresa i danya durament les economies de les classes treballadores”.
“La pujada del gravamen del diésel és injusta i innecessària. I esperem que el PSPV i Compromís, que governen per separat el nostre poble, planten cara a aquest tipus de mesures que en la pràctica demostren que el PSOE riu de tots els espanyols”.
Per a Claramonte, a les famílies d'Almassora els va a costar aquesta pujada del diésel milers d'euros mentre el president del Govern “es mofa de tots nosaltres quan agafa el Falcon per a anar-se de tabola i després no té vergonya a afirmar que s'ha gastat 282 euros de tots els espanyols”.
Claramonte recorda que ha sigut el Partit Popular “el que a Almassora ha rebaixat la contribució un 24,4%; l'impost de vehicles un 10%; ha aconseguit que s'aproven bonificacions per a cotxes amb motors ecològics; i ha aconseguit que es recolzen ajudes econòmiques per a les famílies monoparentals”.
Una política de suport a les famílies d'Almassora “que contrasta amb la política de recaptació fiscal que apliquen els 'dos ajuntaments' que governen la nostra localitat”. De fet, ha recordat Claramonte, “el primer que van fer PSPV i Compromís res més repartir-se els despatxos va ser aprovar una pujada del 15% de les brosses. Un 'tasazo' que a data d'avui segueixen mantenint i que els ha permès ingressar 800.000 euros en quatre anys a costa de les famílies”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana