Almassora: Tormo (PP): ?Sant Antoni s la mostra de que un poble unit s sempre ms fort?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181097_108885/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/181097_108885/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 19-01-2019
Tormo (PP): ?Sant Antoni s la mostra de que un poble unit s sempre ms fort?

La candidata a l'alcaldia reivindica la tradici de una festivitat de carrer que mobilitza a tot el poble. ?La divisi ens empobreix, la uni ens identifica?

?Sant Antoni s una festivitat de carrer que uneix a tota Almassora. s la mostra ms evident que un poble unit s sinnim de fortalesa. Perqu la divisi ens empobreix, mentre la uni ens enriqueix i ens identifica?.
Mara Tormo, candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, ha fet una crida a prendre part en una festa ?nica, singular, multitudinria?. Malgrat que en la seua qualitat de mestra del col?legi Ambaixador Beltrn ahir ja va prendre part en les celebracions, avui ho fa en qualitat de regidora i membre del Grup Scout Tramuntana, del que tamb forma part la reina de les festes 2019 Nuria Alcalde Vedr.
La candidata del PP a l'alcaldia ha reivindicat la festivitat ?com una mostra ms que les tradicions sn sinnim d'uni, de fortalesa, de concrdia, de prosperitat?. ?Crec que la cultura, els costums i tradicions formen part del nostre ADN. He nascut i crescut a Almassora i la festa de Sant Antoni l'he viscut des de xiqueta. Ara seguisc gaudint-la cada any a travs dels meus alumnes i tamb com a vena?.
Sant Antoni ?mereix el reconeixement de Festa d'Inters Turstic Provincial. Perqu aquesta festivitat no solament s una expressi cultural dels nostres costums, s un esdeveniment multitudinari que cada any s'aferma amb ms fora grcies a la tenacitat, obstinaci i vehemncia dels vens d'un petit carrer de la nostra vila?.
En efecte, ha assenyalat Mara, ?sense aquesta implicaci, sense aquesta convicci, Sant Antoni no seria avui la gran festa que s, un esdeveniment cultural per a tot el poble. I s a ells a els qui hem d'agrair aquest reconeixement a nivell provincial que engrandeix, encara ms si cap, la riquesa i bellesa d'una manifestaci cultural que s identitria a Almassora. Una cita d'uni i concrdia que s la millor mostra que un poble unit s molt ms fort?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana