Almassora: María Tormo: “Quan els diners estan en mans dels veïns, guanya Almassora”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183245_110763/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-03-2019
María Tormo: “Quan els diners estan en mans dels veïns, guanya Almassora”


La candidata del PP a l’alcaldia proposa invertir en les famílies i en les empreses amb rebaixes fiscals com principals actius de l’economia local
“Quan els diners estan en mans dels veïns, l'èxit d'Almassora està garantit”. Així ho ha considerat la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, qui ha proposat invertir en les famílies i en les empreses a través de rebaixes fiscals “perquè són ells els principals actius de l'economia del nostre municipi”.
Tal com ha considerat la candidata, “no hi ha millor gestió que la que una família fa dels seus estalvis, gastant de forma responsable per a administrar les necessitats domèstiques”. També “els nostres empresaris, que són els generadors de la riquesa local, els nostres autònoms, herois anònims, i els nostres petits comerços, que es deixen la pell cada dia”. A ells, ha considerat la candidata, “cal incentivar amb fórmules que greixen l'economia, generen ocupació i riquesa”.
I per a açò María Tormo proposa “les idees liberals que fomenten les rebaixes fiscals enfront de les pujades d'impostos”. Tal com ha recordat la candidata, “el Partit Popular va rebaixar un 24% la contribució en el mandat 2011-15. I també va baixar l'impost de vehicles un 10%”. Són mesurades, tal com ha assenyalat María Tormo, “que no es van quedar ací, perquè durant aquest mandat, malgrat estar en l'oposició, hem seguit treballant i proposant fórmules per a ajudar als nostres veïns”.
És així com els ciutadans que tinguen cotxes amb motors ecològics “tenen descomptes a Almassora, perquè va anar el Partit Popular el que l'any 2017 va proposar aquesta mesura fiscal”. Així mateix, ha recordat María Tormo, les famílies monoparentals d'Almassora “també han sigut objecte de les nostres demandes, i és així com en 2018 aconseguim que s'aprovaren mesurades de suport que havien d'activar-se enguany”. En paral•lel, “hem plantejat la rebaixa del 15% de la pujada de la brossa, acordada per PSPV i Compromís en 2015, així com incentius fiscals que igual que la brossa, han sigut rebutjats pels ‘dos ajuntaments’. Seguirem treballant en aquest tipus d'accions, perquè Almassora mereix la pena”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana