Almassora: Llum verda per a la creaci d'11 noves places a l'Ajuntament d'Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183366_110867/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 21-03-2019
Llum verda per a la creaci d'11 noves places a l'Ajuntament d'Almassora

La mesa negociadora ha aprovat la proposta de la Regidoria d'Ocupaci per a la convocatria d'una nova oferta pblica durant l'exercici de 2019 que permetr la creaci d?11 places en la plantilla municipal i altres sis en la de la Policia Local. El comit est format per representants sindicals i personal municipal i amb el seu vistiplau l'Ajuntament d'Almassora pot activar el procediments per a l'obertura de les borses i la creaci de places.
Tots aquests nous llocs permetran cobrir ?jubilacions de personal, readscripcions de llocs de treball per motius de salut i amortitzacions?, com recull la memria signada pel regidor de l'rea, Roger Beltran. El document aprovat per la mesa inclou la creaci de quatre places per al lloc d'oficial del Servei Municipal de Manteniment i Logstica (SMML), una altra per a l'encarregat de manteniment, una altra de conserge i una altra d'auxiliar d'administraci, totes en convocatria oberta a tota la poblaci que complisca amb els requisits.
Aix mateix, el consistori reservar tres places d'aquesta ltima categoria per a la promoci interna, idntic procediment al qual seguir per a cobrir una altra plaa d'administraci. Pel que respecta a la Policia Local, el document contempla la creaci de tres places d'agent obertes i la cobertura de tres places d'oficial per promoci interna. En tots dos casos ser necessari superar les proves escrites i fsiques que s'assignen a la selecci.
Cal recordar que el departament d'Ocupaci tamb ha activat el procediment per a selecci de les 12 primeres persones beneficies del pla municipal de 2019, el qual disposa de 21 places i un pressupost de 200.000 euros. Els perfils demandats per a aquesta primera fase sn per a llocs d'ordenana i pe, per la qual cosa no s necessari acreditar formaci especialitzada prvia.
Durant la valoraci dels perfils remesos a l'Ajuntament d'Almassora per Labora, la junta tindr en compte les crregues familiars i el temps de desocupaci acumulada. La puntuaci final la completar una entrevista personal. La contractacions tindran una durada de sis mesos i el salari ascendir als 1.221.28 euros mensuals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana