Almassora: María Tormo demana reforçar la inspecció per a garantir la neteja de solars


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183413_110906/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 22-03-2019
María Tormo demana reforçar la inspecció per a garantir la neteja de solars

La candidata del PP proposa treballar per a donar solucions a veïns que conviuen amb solars abandonats que alimenten plagues i acumulen brosses

La neteja de solars segueix sent una demanda que desenes de veïns han trasllat a la candidata del PP a Almassora, María Tormo, amb l'objectiu de millorar les condicions de parcel?les que no han sigut edificades. ?Tenim solars que no han sigut urbanitzats i que, en alguns casos, han quedat envoltats d'urbanitzacions. Si no es manté una neteja periòdica dels mateixos i es reforça la inspecció per a evitar la degradació i l'abandó, al final les conseqüències les paguen els veïns que resideixen en l'entorn?.
Brosses, proliferació de plagues i acumulació de residus es converteixen en reclam de rates, paneroles i generen un risc d'incendi que ?hem d'evitar?. ?Els veïns ens denuncien les olors, la falta de salubritat i la imatge degradada que es transmet d'un entorn residencial que hauria de modificar-se i millorar?.
?Estem convençuts que es pot treballar per a canviar aquesta situació. Que s'ha de reforçar la inspecció i actuar amb els mecanismes legals que disposem per a garantir que els solars estan adequats i no generen problemes per als nostres veïns?.
Per a María Tormo, ?l'important és que hem de donar solucions i ser eficaces. I si existeix un problema, tractar de resoldre-ho amb les eines que disposem per a donar una resposta eficaç als nostres veïns?. En opinió de la candidata del PP a Almassora, ?les divisions generen pèrdues i ens afebleixen. Per açò és convenient treballar braç a braç, tots units, per a garantir que donem una resposta útil als nostres ciutadans?.
De fet, ?hem vingut a la política a ser útils, a escoltar i servir als nostres veïns, a garantir que som eficaços, amb el compromís d'esforçar-nos i treballar per millorar el nostre poble. Perquè Almassora mereix servei, infraestructures i inversió que asseguren un futur de prosperitat i creixement?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana