Almassora: L’abandó arruïna els polígons després de perdre el PSPV un milió d’euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183495_110974/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 24-03-2019
L’abandó arruïna els polígons després de perdre el PSPV un milió d’euros

María Tormo, candidata del PP, reivindica la capacitat d’Almassora d’atraure noves empreses enfront d’un PSPV que en 2018 va perdre subvencions per no treballar

“Els polígons industrials d'Almassora mereixen la inversió que posicione a la localitat en el lideratge empresarial que mai hauria d'haver abandonat”. María Tormo, candidata del PP a l'alcaldia de la localitat, ha reivindicat “esforç i treball per a lluitar per l'arribada de subvencions que posen en valor el sòl industrial i la capacitat de desenvolupament que ofereix Almassora”.
Enfront d'un PSPV que deixa passar les convocatòries perquè no desitja treballar, “el nostre poble mereix l'impuls i convicció que active aquest potencial econòmic únic que tenim”. Perquè “el nostre poble té una posició excepcional en el mapa provincial per a convertir-se en seu d'empreses que cerquen sòl sobre el qual assentar-se”.
Per a açò, “el primer és treballar sense descans per no perdre ni una sola convocatòria d'ajudes”. En 2018, l'alcaldessa del PSPV d'Almassora, Merche Galí, va deixar de sol•licitar ajudes per als polígons industrials perdent un milió d'euros per a la localitat. “Mentre Almassora perd, altres municipis com Vila-real guanyen, reben subvencions i posen en valor i en condicions els seus parcs empresarials”.
Per a María Tormo, “és evident que la fractura que s'ha repartit els despatxos de l'ajuntament empobreix al nostre poble”. Una localitat “que mereix que treballem units per a garantir l'arribada d'inversions, subvencions i ajudes que milloren els polígons que tanta riquesa generen”.
“Almassora mereix treballar perquè les xifres de l'atur que amb el govern de Pedro Sánchez tornen a créixer de forma alarmant, es frenen i disminuïsquen. I per a açò fa falta tenir ganes de treballar, esforçar-se i, sobretot, treballar de forma unida, en equip, braç a braç enfront de la divisió que ens empobreix i ens fa perdre oportunitats”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana