Almassora: María Tormo reivindica el talent dels emprenedors per a activar Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184180_111567/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-04-2019
María Tormo reivindica el talent dels emprenedors per a activar Almassora


La candidata del PP a l?alcaldia advoca per incentivar la capacitat de veïns que es llancen a desenvolupar les seues capacitats ?perquè són sinònim de riquesa?

?El talent dels nostres veïns i les seves capacitats són potencials de riquesa que hem de posar en valor i donar suport des de les institucions públiques?. Així ho ha considerat la candidata del PP a l'alcaldia d'Almassora, María Tormo, qui ha assistit avui a la presentació d?obres a càrrec d?autors locals.
Carlos Soler, Vicente Martínez, Eduardo Casanova o Vicente Blas Casino Serra han estat alguns dels escriptors que han signat llibres aquest matí en la localitat. ?El talent dels qui tenen la virtut de la paraula i l'escriptura és una capacitat com d'altres que tenen els nostres veïns i que hem de reivindicar perquè són sinònim de dinamització, activitat i desenvolupament?.
De fet, la candidata del PP a l'alcaldia ha advocat per incentivar ?la creativitat i l'emprenedoria? perquè si ?desenvolupem aquestes capacitats dels nostres veïns estarem invertint al nostre poble?.
Per a María Tormo, ?Almassora necessita dinamisme, desenvolupament i prosperitat. Sortir de l'estancament per a garantir les oportunitats que mereixen els nostres veïns. Que qui desitja posar en marxa una activitat rebi el suport públic per a facilitar l'obertura d'un negoci. Perquè aquest comerç generarà servei als nostres ciutadans i aquesta riquesa revertirà a Almassora?.
El projecte que defensa María Tormo per a Almassora persegueix ?revolucionar l'activitat econòmica, social i fiscal, amb inversions directes a les famílies, perquè sempre que hem donat els diners als nostres veïns, s'ha aconseguit riquesa. Només rebaixant impostos greixem l'economia, i només apostant per la sanitat i l'educació, donem qualitat de vida als nostres ciutadans?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana