Almassora: Ms de 60 persones ?blinden? la seguretat del ?encierro? a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185287_112505/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-05-2019
Ms de 60 persones ?blinden? la seguretat del ?encierro? a Almassora

L'operatiu de seguretat del tancament del prxim dissabte reunir a ms de 60 persones a la Vila d'Almassora. Aix ho van acordar anit els col?laboradors, voluntaris, responsables de les barreres i la regidora de Festes, Isladis Falc, citats a la reuni que va dirigir l'inspector de Policia Local, Jos Als, per a distribuir els trams de vigilncia durant la carrera amb bous de Romn Sorando.
Falc va agrair la predisposici de totes les parts per a coordinar un operatiu ?que va resultar ms que exits en l'ltima edici grcies a la responsabilitat i la dedicaci de tots en el tancament?, que en aquesta ocasi es retarda mitja hora fins a les 11.30 per a afavorir la participaci de pblic i que substitueix els mocadors de l'ltima edici per braalets blaus.
La regidora va brindar als participants la possibilitat de repetir la mateixa distribuci que en l'anterior edici, quan no es va produir cap contratemps. Entre les principals preocupacions de l'organitzaci figura la seguretat dels corredors i la conscienciaci del pblic a l'hora d'ocupar les barreres habilitades amb tal fi. L'inspector va apel?lar a la responsabilitat de l'equip per a garantir el compliment de la normativa.
D'aquesta manera, voluntaris i col?laboradors, que lluiran el braalet distintiu, hauran de convidar a eixir de les barreres rateres a qualsevol persona perqu queden lliures per als corredors que necessiten refugiar-se dels exemplars de Romn Sorando. En el cas de les barreres de tisora, el pblic haur de situar-se darrere i en cap cas podr asseure's en la part ms prxima al recorregut del ramat.
Tots els trams comptaran amb la vigilncia d'un equip que suma 12 pastors, 17 col?laboradors i expert, 17 voluntaris, els 15 policies locals i 12 integrants de Protecci Civil. Per part seua, el cirurgi Gustavo Traver estar al capdavant de la infermeria del carrer San Isidro amb l'equip mdic que s'ocupar de les intervencions ?in situ?, en cas de produir-se, o decidir el seu trasllat a l'Hospital General de Castell, centre de referncia per a Almassora.
Com de costum, el ramat partir dels corrals situats en la plaa de l'Esglsia, enfilar el carrer Sant Joaquim, doblegar per Coln i recorrer el carrer Sant Vicent fins al final del trajecte, situat en el Portal. Si no es produeix cap incident, el tancament durar poc ms d'un minut, ?el ms perills de la setmana taurina d'Almassora, per aix ens preparem a conscincia perqu tot isca b i les milers de persones que ens visiten puguen gaudir amb nosaltres d'aquest acte tan especial?, segons la regidora de Festes.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana