Almassora: Almassora posa a punt la platja per a la temporada estival


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185635_112806/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 24-05-2019
Almassora posa a punt la platja per a la temporada estival

Serveis com la passarel?la per als vianants, els accessos adaptats o els sanitaris estaran operatius en les pròximes setmanes

La Regidoria de Platges d'Almassora ha posat en marxa el pla de condicionament de la costa per a la temporada estival, uns treballs als quals el consistori destinarà prop de 30.000 euros i que prepararan el litoral per a l'arribada dels primers banyistes. Amb aquest objectiu, ?les tasques de neteja i posada a punt culminaran a mitjan juny, encara que el manteniment s'estendrà durant tot l'estiu?, com ha confirmat l'edil de l'àrea, Amaya Gómez, qui aquest matí ha supervisat el començament dels primers treballs.
Així doncs, els operaris han començat a substituir les fustes dels accessos adaptats de Catalans, Vorariu i Tramuntana i durant les pròximes jornades instal?laran una nova tarima enfront del Roser del Mar. Així mateix, el consistori instal?larà prop d'un quilòmetre de passarel?la per als vianants en els trams del passeig Marítim que encara no compten amb un carril reservat per a vianants i bicicletes. Sobre aquesta estructura, Platges realitzarà labors de manteniment cada setmana a fi de ?resituar les fustes si el vent o l'onatge les desplacen i substituir les peces en mal estat?.
Pel que respecta als sanitaris, la platja d'Almassora tornarà a comptar amb set estructures portàtils, quatre de les quals seran aptes per a persones amb mobilitat reduïda i estaran situades al costat dels accessos adaptats a la costa. En aquest sentit, cal recordar que el servei de socorrisme i salvament marítim inclourà dues jornades setmanals de bany assistit, en les quals les persones usuàries estaran acompanyades per un socorrista i en la qual podran utilitzar cadires especials per a accedir a l'aigua.
Cal destacar també que fins a finals de mes, Platges faran les tasques de neteja i aplanament per a la posada a punt de l'arena de la platges. Així mateix, la delegació que dirigeix Gómez ha reservat diverses jornades d'aquest servei per als mesos de juny, juliol i agost a fi de mantindre les zones de bany i de passeig en bones condicions.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana