Almassora: Almassora para taula per a més de 4.100 persones


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185664_112836/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185664_112836/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 24-05-2019
Almassora para taula per a més de 4.100 persones

La pluja amenaça el ?pa i porta? en la vespra de la fi de festes de Santa Quitèria
Almassora viu la penúltima jornada de festes de Santa Quitèria a costa de la pluja per a continuar avant amb el sopar de ?pa i porta? que aquesta nit reunirà 4.168 persones en les places d'Espanya i Pere Cornell i voltants. La Junta Local de Festes s'ha mantingut en contacte durant el matí amb els responsables de l'orquestra i l'organització del sopar per a valorar la suspensió, que finalment s'ha descartat en remetre la pluja.
La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha assenyalat que el seu equip està preparat per a continuar avant amb tota la programació prevista per a la jornada de hui a pesar que el mal temps obliga a buscar alternatives. És el cas de l'entrada de vaques, que ha hagut de suspendre's al migdia i limitar l'espectacle taurí a la prova per la Vila a causa dels ruixats. Falcó ha assegurat que ?pese al contratemps, el festeig ha resultat tot un èxit i ha despertat els aplaudiments del públic assistent?.
Aquest ha tornat al recinte taurí a les 18 hores per a assistir a l'exhibició amb ramat de Raúl Monferrer, de Formiche Alto (Terol). La reina de les festes, Nuria Alcalde Vedrí, i les dames Núria Dealbert Lafuente i Mar Rouco Cantavella s'han dirigit a la Vila des de la Casa de la Cultura en la qual és la penúltima vesprada de festejos taurins de la setmana en honor a Santa Quitèria.
De permetre-ho la pluja, els corrals de la plaça Major tornaran a obrir-se aquesta matinada per a l'espectacle de vaques enfundades que, com cada divendres de festes, porta al públic a disfressar-se i participar activament. El cartell de bous cerrils s'acomiada demà d'Almassora després d'una setmana sense incidents de gravetat en el recinte taurí.
La resta de la programació de la penúltima jornada de festes inclou concert i batalles de rap en la plaça Santa Teresa, poemes i cançons a càrrec de l'artista local Erik Maunt en la residència municipal de la tercera edat i una festa americana en el Recinte Fester a partir de la una de la matinada.
Les festes de Santa Quitèria conclouran demà, un dia abans de l'habitual, per a garantir la seguretat durant la jornada electoral del diumenge. Aquest dissabte està prevista la segona edició de ?Pintura en viu?, que en aquesta ocasió comptarà amb dos llenços gegants perquè el públic assistent de totes les edats puga pintar en la plaça Pere Cornell. La concentració de Harley Davidson, les partides de pilota valenciana i el concert de Boney M. són uns altres dels atractius d'aquesta finalitat de festes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana