Almassora: Comproms garantir un govern de progrs a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186091_113179/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-06-2019
Comproms garantir un govern de progrs a Almassora

Comproms per Almassora avana en les negociacions amb el PSPV per a la formaci del prxim govern municipal, en el qual el partit vol "assumir rees de responsabilitat", com ha confirmat la portaveu, Diana Belliure. En qualsevol cas, la formaci ha assegurat que "garantir la voluntat de les venes i els vens expressada en les urnes de tindre un govern de progrs", per la qual cosa el partit que lidera Susanna Nicolau votar a la candidata socialista en el ple d'investidura del prxim dissabte.
Aix ho va decidir anit l'assemblea del partit, un rgan que aposta per una "distribuci equilibrada de les rees i del treball de l'Ajuntament" i que reitera la importncia de pactar lnies programtiques amb el PSPV per a lligar projectes que consideren fonamentals. Entre els punts ms destacats, figura l'obertura completa de l'avinguda Mediterrnia, un vial que permetr millorar la mobilitat en el districte martim i la connexi entre totes les zones de la platja.
Com ja va manifestar Belliure, un altre punt clau per a l'acord ser l'inici dels trmits per a reformar el PGOU, un replantejament que far possible millorar l'ordenaci urbanstica i ampliar la disponibilitat de zones verdes i dotacionals per a executar el pla d'instal?lacions esportives elaborat durant la present legislatura.
La formaci vol portar al govern la veu dels quasi 1.700 vens i venes que van donar suport a el seu projecte en els comicis municipals de passat 26 de maig. "Noms Comproms s garantia que Almassora tinga un govern de progrs i noms amb nosaltres ser possible mantindre les iniciatives de creaci d'ocupaci, formaci, ampliaci dels serveis pblics i millora dels serveis socials que s'han posat en marxa durant els ltims quatre anys", ha assegurat Diana Belliure.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana