Almassora: Compromís garantirà un govern de progrés a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186091_113179/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-06-2019
Compromís garantirà un govern de progrés a Almassora

Compromís per Almassora avança en les negociacions amb el PSPV per a la formació del pròxim govern municipal, en el qual el partit vol "assumir àrees de responsabilitat", com ha confirmat la portaveu, Diana Belliure. En qualsevol cas, la formació ha assegurat que "garantirà la voluntat de les veïnes i els veïns expressada en les urnes de tindre un govern de progrés", per la qual cosa el partit que lidera Susanna Nicolau votarà a la candidata socialista en el ple d'investidura del pròxim dissabte.
Així ho va decidir anit l'assemblea del partit, un òrgan que aposta per una "distribució equilibrada de les àrees i del treball de l'Ajuntament" i que reitera la importància de pactar línies programàtiques amb el PSPV per a lligar projectes que consideren fonamentals. Entre els punts més destacats, figura l'obertura completa de l'avinguda Mediterrània, un vial que permetrà millorar la mobilitat en el districte marítim i la connexió entre totes les zones de la platja.
Com ja va manifestar Belliure, un altre punt clau per a l'acord serà l'inici dels tràmits per a reformar el PGOU, un replantejament que farà possible millorar l'ordenació urbanística i ampliar la disponibilitat de zones verdes i dotacionals per a executar el pla d'instal•lacions esportives elaborat durant la present legislatura.
La formació vol portar al govern la veu dels quasi 1.700 veïns i veïnes que van donar suport a el seu projecte en els comicis municipals de passat 26 de maig. "Només Compromís és garantia que Almassora tinga un govern de progrés i només amb nosaltres serà possible mantindre les iniciatives de creació d'ocupació, formació, ampliació dels serveis públics i millora dels serveis socials que s'han posat en marxa durant els últims quatre anys", ha assegurat Diana Belliure.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana