Almassora: Galí cohesionarà els barris d’Almassora amb reunions mensuals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188624_115292/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 16-09-2019
Galí cohesionarà els barris d’Almassora amb reunions mensuals


‘Més prop de tu’ arriba la pròxima setmana a la Vila per a informar de la peatonalització

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha anunciat l'obertura d'un nou cicle de visites als barris per a estrényer la comunicació amb el veïnat i prendre nota dels suggeriments i propostes. La Vila és l'escenari triat per l'equip de govern per a iniciar la ronda de visites. Serà dimecres que ve 25 en la zona verda, al costat del carrer Darremur, per a informar la ciutadania de la imminent conversió en zona de vianants del barri antic.
El calendari dissenyat per a aquest cicle de reunions inclou també trobades amb el veïnat de la zona centre i la plaça Santa Isabel, la plaça Botànic Calduch i el carrer Boqueres. L'equip de govern s'ha compromés a difondre amb antelació les visites per a afavorir l'assistència de residents i que puguen conéixer de primera mà els projectes i iniciatives previstos en els seus barris.
Serà, a més, un canal més per a comunicar l'avanç de l'execució d'iniciatives subvencionades per fons FEDER de la Unió Europea, tal com reclama el projecte d'accions europees. D'aquesta manera, la primera edil i una representació del govern local es desplaçaran fins a aquest espai per a traslladar els últims detalls del Pla Especial de la Vila, que compta amb cofinançament de la UE.
La reunió coincidirà amb la licitació del projecte en els pròxims dies per 487.793,07 euros (IVA inclòs). “L'afecció sobre el barri supera els 2.200 metres quadrats en dos espais tan importants com el carrer Sant Joaquim i la plaça de l'Església, per la qual cosa volem informar-los de primera mà de com es desenvoluparan els treballs”, segons Galí.
En aquesta primera trobada veïnal de la nova legislatura, els representants públics informaran dels últims avanços d'aquesta obra, que inclouen la part d'enginyeria, perquè coneguen com es desenvoluparan les canalitzacions de cablejat i instal•lacions. És un dels punts clau de l'actuació sobre el qual es van interessar els veïns durant la presentació pública celebrada en el seu moment el Museu Municipal.
El Dia del Veí al Barri, que passa a denominar-se ‘Més prop de tu’, complementarà la resta d'iniciatives empreses des del consistori per a millorar la transparència a la ciutadania i facilitar la comunicació amb l'Administració pública. En aquest sentit, l'alcaldessa manté les trobades amb els residents que sol•liciten cita prèvia per a mantindre reunions privades els dimarts en horari de demà.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana