Almassora: La Caragolada reuneix 360 persones en el comiat del Roser a Almassora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189565_116087/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189565_116087/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/10/189565_116087/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 13-10-2019
La Caragolada reuneix 360 persones en el comiat del Roser a Almassora


El mag Joel, finalista de Got Talent, protagonitza l’espectacle final de festa

La setmana gran d'Almassora en honor a la Mare de Déu del Roser finalitza hui amb la Caragolada com a eix central de la jornada. Fins a 360 persones s'han reunit aquest migdia en la carpa del Recinte Fester per a compartir aquesta popular recepta en el certamen que cada octubre organitza la Junta Local de Festes. Les celebracions arribaran a la seua fi a la nit després de l'actuació del Mag Joel, finalista de Got Talent, i el castell de focs artificials.
Després d'una nit de festa que es va allargar fins a la matinada del dissabte al diumenge amb el concert de Mojinos Escozíos i l'orquestra Supermagic, els serveis de neteja han posat a punt la carpa del camí Benafelí des de l'alba per a acollir l'esdeveniment gastronòmic a partir de les 13 hores. Més de 20 grups han presentat la seua recepta al concurs de caragols que tanca la programació gastronòmica de la setmana gran.
Passades les 14 hores ha arrancat el menjar amb la presència de la reina, Nuria Alcalde Vedrí, i les dames Núria Dealbert Lafuente i Mar Rouco Cantavella; el president de la Junta Local de Festes, Santiago López; l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, i una representació de la corporació municipal. El cirurgià taurí Gustavo Traver ha compartit aquesta última jornada de festes amb les autoritats per a celebrar la fi de la setmana de bous al carrer sense incidents de gravetat.
Al marge de la cita gastronòmica, la Casa de la Cultura ha programat l'obres ‘La barberia’ i ‘La masovera no t'espera’, a càrrec del grup Phoenix Teatre, mentre que la plaça d'Espanya acollirà l'espectacle final de festa amb l'actuació del mag Joel, guanyador de Got Talent Magic i finalista de Got Talent. És la primera vegada que l'il•lusionista realitza un espectacle d'aquestes característiques a l'aire lliure, per la qual cosa la Junta Local de Festes espera una resposta positiva per part del públic.
Finalment, una vegada finalitzada l'actuació, reina i dames i corporació municipal es traslladaran fins a l'esplanada del carrer Sant Pere per al tret del castell de focs artificials. La pólvora de la pirotècnia Baldayo il•luminarà el cel d'Almassora per a posar el fermall final a nou jornades de festes patronals.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana