Almassora: El PP presenta una moci per a promoure la installaci de caixers automtics a la platja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192369_118516/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 17-01-2020
El PP presenta una moci per a promoure la installaci de caixers automtics a la platja

Mara Tormo, portaveu del PP a l'Ajuntament d'Almassora, proposa treball en equip per a resodre problemes quotidians i atendre infraestructures bsiques

El Partit Popular a l'Ajuntament d'Almassora ha presentat una moci per a promoure la installaci de caixers automtics a la platja. Es tracta d'una mesura bsica i senzilla que forma part del conjunt de demandes que reivindiquen els residents i que creiem que des del consistori es poden promoure mantenint reunions amb les entitats bancries.
La iniciativa es debatr en el prxim ple amb l'nim de construir i treballar en equip perqu la nostra poblaci millore. A la platja sn cada vegada ms els residents que han fixat el seu primer habitatge en la costa i mereixen serveis concordes als impostos que paguen. Per aquest motiu, des del consistori tenim l'obligaci de treballar en les respostes que donen solucions a les demandes. Intentar-ho, ha assenyalat la regidora.
La proposta proposa que el consistori estudie la frmula que facilite la cessi o el perms per a aconseguir la collocaci de caixers automtics en la costa i al seu torn es reunisca amb les entitats financeres de la localitat per a buscar solucions.
La platja d'Almassora mereix que es treballe en ella. Que es facen anuncis i desprs les promeses se les emporte el vent genera desesperaci i provoca desesperana. I mentre els vens continuen pagant per serveis que lluny de millorar, empitjoren.
Des de qestions bsiques com la necessitat de reforar el servei de recollida de fems o els contenidors de reciclatge, fins a qestions d'envergadura com la construcci d'una pantalla verda en la costa no poden ser ignorades. Per a Tormo, aquesta s una iniciativa ms que suma. Per aquest motiu, esperem que el govern d'esquerres que administra Almassora, PSPV i Ciutadans, recolze aquesta mesura i se sume a la nostra proposta. L'objectiu s, en definitiva, que Almassora millore.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana