Almenara: Els Reis Mags recorreran Almenara a cavall


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167332_97411/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 03-01-2018
Els Reis Mags recorreran Almenara a cavall

L'Ajuntament d'Almenara ja està ultimant tots els detalls per a la cavalcada dels Reis Mags que se celebrarà divendres que ve a partir de les 18 hores, repetint el format dels dos últims exercicis, després de l'acceptació rebuda pels veïns, amb el remodelat escenari del Centre Paulo Freire com a punt de lliurament dels regals als xiquets i xiquetes de la localitat. 

D'aquesta manera, els reis recorreran la localitat de nou a cavall partint des dels voltants del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire, passant pel carrer Major fins a arribar a l'Església on seran rebuts i realitzaran les tradicionals ofrenes. A partir d'ací, la comitiva seguirà per l'Avinguda País Valencià fins a arribar de nou al Centre Paulo Freire on les seues majestats procediran al tradicional lliurament de regals personalitzada als xiquets i xiquetes de la localitat. Destacar que en la cavalcada participaran: un grup d'animació, l’Associació Cultural Recull, els Quintos 2018, els Quintos dels 25 anys i l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, als qui des del consistori se'ls agraeix la seua col·laboració.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios