Almenara: L'Ajuntament d'Almenara millora les instal·lacions de la llar del jubilat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171091_100433/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/171091_100433/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 11-04-2018
L'Ajuntament d'Almenara millora les instal·lacions de la llar del jubilat

L'Ajuntament d'Almenara continua amb la reparació i millora dels diferents edificis municipals a través de la brigada d'obres del consistori. En aquest cas s'estan realitzant una sèrie d'actuacions en l'edifici que alberga la seu de l'Associació de Jubilats i Pensionistes “la Creueta” d'Almenara situat en la Plaça de la Constitució de la localitat.
En concret s'està actuant en la zona del despatx que utilitza l'associació com a oficina dins de la Llar del Jubilat, així com en la coberta exterior de la mateixa per a evitar que es produïsquen filtracions tal com ha explicat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez, que ha destacat que continuaran les millores i posada a punt dels diversos edificis municipals.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios