Almenara: L'escola infantil celebra divendres una carrera solidària a benefici de Save the Children


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172477_101602/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 15-05-2018
L'escola infantil celebra divendres una carrera solidària a benefici de Save the Children

L’Escola Infantil Municipal d'Almenara celebrarà divendres vinent a les 17:30 una carrera solidària amb l'objectiu de recaptar fons per als projectes de Save the Children en la qual participaran els escolars així com totes les famílies, xiquets i xiquetes que ho desitgen, tant a peu o amb carro, si no saben caminar. La carrera tindrà una fi benèfica i no serà competitiva, i consistirà a fer una volta com a mínim a l'edifici de l’Escoleta. En la carrera hi haurà unes vidrioles per a que els presents puguen realitzar les aportacions que consideren de manera voluntària.
La iniciativa s'emmarca, segons ha explicat Asun Forner, des de l'equip de l’Escola Infantil Municipal, en “la campanya denominada “Mi primera carrera solidaria” que organitza Save the Children amb l'objectiu d'ajudar en els seus programes però alhora inculcar als més xicotets la solidaritat a través d'una activitat especial com aquesta”. Així segons ha explicat Forner “estem preparant tot per al divendres amb una gran il·lusió, doncs participaran els nostres alumnes, des dels més xicotets fins als majors de dos anys, uns caminant, uns altres amb carro, però donaran la volta a l’Escoleta”. De fet ja es compta amb els dorsals que portaran els alumnes de l’Escoleta.
Forner ha assenyalat que “la carrera no és solament per als alumnes de l’Escoleta sinó que convidem a que s’acosten i participen les famílies, germans, cosins i tots els xiquets i xiquetes que vulguen acudir a aquesta iniciativa per a col·laborar amb Save the Children”.
L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “l’aposta solidària de l’Escoleta amb aquesta carrera, que segueix el camí d'altres iniciatives que es realitzen constantment des de l’Escola Infantil Municipal que és de gestió directa des de l'Ajuntament d'Almenara”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana