Almenara: Almenara actuarà en els parcs d'Ausiàs March i del Lorito


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/172514_101636/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 16-05-2018
Almenara actuarà en els parcs d'Ausiàs March i del Lorito

L'Ajuntament d'Almenara actuarà pròximament en la millora de dos parcs infantils de la localitat dins del seu programa anual d'actuacions per a adequar-los i renovar-los. En concret segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Joan Pau Roig, es tracta de “anar millorant les instal·lacions en dos nous punts de la localitat, com són el parc del Lorito i el parc d'Ausiàs March”.
En aquest últim parc destacar que es van a col·locar dos nous jocs infantils complets, així com es realitzaran les millores necessàries en el sòl. D'aquesta manera segons ha informat Roig, “es completarà l'actuació iniciada el passat any”.
També s'actuarà en el Parc del Lorito, una de les grans zones enjardinades de la localitat. Allí també s'instal·laran dos nous jocs infantils renovant els existents. Però a més també es realitzaran altres tasques com la de tapar i adequar una gran font que ja no s'utilitzava per a donar-li altres usos i evitar possibles perills en la zona i en el parc.
La previsió és continuar aquestes actuacions gradualment dins dels plans anuals. De fet ja es té la previsió per al pròxim exercici d'actuar en el parc de la Plaça 8 de Març.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana