Almenara: Comença la remodelació de la façana del mercat municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/5/173056_102099/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 30-05-2018
Comença la remodelació de la façana del mercat municipal

L'Ajuntament d'Almenara ha començat a escometre una sèrie d'obres de remodelació en la façana del Mercat Municipal de la localitat. En aquest cas s'ha començat amb la substitució de les finestres de l'edifici amb l'objectiu no solament de millorar la imatge sinó també aconseguir una millor climatització. Les millores continuaran posteriorment amb la substitució de les portes exteriors del Mercat Municipal amb el mateix objectiu, culminant amb l'adequació i repintat de les façanes.
A més també estarà en la façana el futur logotip del Mercat Municipal, que servirà per a potenciar la marca del comerç que representa i que està elaborant un estudi de disseny gràfic com és el de Juárez Casanova, que té vinculació amb la localitat. cal assenyalar que la idea inicial, i la proposta dels comerços del Mercat Municipal, era la d'aconseguir que aquest logotip es realitzara a través d'un concurs escolar, cosa que s'ha intentat però que no ha acabat de quallar, quedant desert, per la qual cosa s'ha optat per encarregar-ho a un estudi de disseny gràfic.
L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat que l'objectiu d'aquestes actuacions és seguir adequant “el nostre emblemàtic espai de referència comercial” tal com “hem realitzat en els últims exercicis, on ens hem dedicat a l'apartat interior i tecnològic” per a ara “apostar per la millora de finestres, portes i la façana” així com per “el logotip identificatiu” que reforçarà “el senyal d'identitat del Mercat Municipal d'Almenara”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana