Almenara: El Casal Jove organitza una jornada de convivència amb estudiants nord-americans


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173353_102353/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 06-06-2018
El Casal Jove organitza una jornada de convivència amb estudiants nord-americans

El Casal Jove d'Almenara a través de les classes d'anglès del Trinity que s'ofereixen ha organitzat per al dijous 14 de juny una jornada de convivència amb estudiants nord-americans a Sagunt en la qual podran participar “totes les persones que vulguen i estiguen interessades vagen o no a les classes que s'ofereixen des del Casal Jove”. Segons Terebel Galiano, regidora de Joventut, l'objectiu és “compartir experiències entre espanyols i nord-americans practicant els idiomes, especialment l'anglès, i a més conèixer noves cultures com la nord-americana”.
La jornada serà el dijous 14 de juny a partir de les 4 de la vesprada en el municipi de Sagunt i tindrà dues parts. La primera serà una visita guiada pel Sagunt Romà, amb visita a les diverses ruïnes i punts d'interès existents. La segona serà una divertida gimcana amb proves en anglès. Els guanyadors de la prova tindran de manera gratuïta el berenar-sopar saguntí que s'oferirà.
Totes les persones interessades a millorar el seu anglès, a refrescar-ho o mantenir converses en aquest idioma, vagen o no a les classes del Trinity del Casal Jove d'Almenara, podran inscriure's per a la Ginkana Jones cridant o enviant un whatsapp al 676794314. La inscripció serà de 5 euros. La cita a les 16 hores en l'estació de tren de Sagunt. Més informació en el Casal Jove d'Almenara.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios