Almenara: El Casal Jove organitza una jornada de convivència amb estudiants nord-americans


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173353_102353/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 06-06-2018
El Casal Jove organitza una jornada de convivència amb estudiants nord-americans

El Casal Jove d'Almenara a través de les classes d'anglès del Trinity que s'ofereixen ha organitzat per al dijous 14 de juny una jornada de convivència amb estudiants nord-americans a Sagunt en la qual podran participar “totes les persones que vulguen i estiguen interessades vagen o no a les classes que s'ofereixen des del Casal Jove”. Segons Terebel Galiano, regidora de Joventut, l'objectiu és “compartir experiències entre espanyols i nord-americans practicant els idiomes, especialment l'anglès, i a més conèixer noves cultures com la nord-americana”.
La jornada serà el dijous 14 de juny a partir de les 4 de la vesprada en el municipi de Sagunt i tindrà dues parts. La primera serà una visita guiada pel Sagunt Romà, amb visita a les diverses ruïnes i punts d'interès existents. La segona serà una divertida gimcana amb proves en anglès. Els guanyadors de la prova tindran de manera gratuïta el berenar-sopar saguntí que s'oferirà.
Totes les persones interessades a millorar el seu anglès, a refrescar-ho o mantenir converses en aquest idioma, vagen o no a les classes del Trinity del Casal Jove d'Almenara, podran inscriure's per a la Ginkana Jones cridant o enviant un whatsapp al 676794314. La inscripció serà de 5 euros. La cita a les 16 hores en l'estació de tren de Sagunt. Més informació en el Casal Jove d'Almenara.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana