Almenara: Més de 70 persones participen en la quarta edició de L'EMMA al Carrer


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173466_102439/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173466_102439/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 09-06-2018
Més de 70 persones participen en la quarta edició de L'EMMA al Carrer

Més de 70 persones, bàsicament escolars de cinquè i sisè de primària, així com d'ESO i alguns adults, van participar ahir en la quarta edició de "l'EMMA al carrer", el festival en el qual es mostra a tota la localitat l'après durant el curs en l'Escola de Música Moderna d'Almenara, un projecte d'innovació educativa sorgit en 2012 per a donar continuïtat a l'Estany's Band dins de l'Aula de Música del CEIP Juan Carlos I de la localitat i que està recolzat des de l'Ajuntament d'Almenara, la conselleria d'Educació i diverses empreses.

Així al llarg de la vesprada l'alumnat, sota la direcció de Lluis Granell, va interpretar en grups i combos temes de The Specials, Amy Whinehouse, Pink Floyd, Bob Marley, Herbie Hancoc, així com temes tradicionals de Ghana o el "rap sense per" de Lluis Granell. En finalitzar l'acte es van lliurar els diplomes del curs que ara ha acabat.

Cal assenyalar que en l'EMMA s'estudia tècnica vocal i cant modern, guitarra elèctrica i acústica, baix elèctric, iniciació a la improvisació, bateria i batucada, combos, i classes per a adults. Ja està oberta la matrícula per al pròxim curs per a tots els alumnes que vulguen incorporar-se a partir de cinquè de primària i adults. Més informació en l'Aula de Música del CEIP Juan Carlos I de 13:00 a 13:30 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana