Almenara: El malaisi Danny Yen Sin Wong guanya el XL Concurs de Fotografia 'Viloa d'Almenara' - IV Saló Internacional Digital


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173676_102609/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 14-06-2018
El malaisi Danny Yen Sin Wong guanya el XL Concurs de Fotografia 'Viloa d'Almenara' - IV Saló Internacional Digital

El fotògraf de Malàisia Danny Yen Sin Wong ha sigut triat com el millor autor del XL Concurs de Fotografia “Vila d’Almenara”- IV Saló Internacional Digital organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara.
El guardó ha sigut concedit pel jurat professional compost per Hugo C. Romano (Israel), Jean Saleilles (França) i Francisco Jordán Vázquez (Espanya), que després d'analitzar durant dos dies les més de 3.500 imatges presentades en les tres modalitats del concurs han acordat el premi per a l'autor malaisi per unanimitat. El vencedor es porta 1.000 euros, així com el trofeu i el Pin Blau de la FIAP. El jurat a més també ha fallat altres 82 premis relatius a les diferents categories del concurs, les de lliure color, monocrom i de viatges.
Pel que respecta el nombre de fotografies, destacar que han sigut 3.529 les presentades per a aquesta edició, corresponents a 310 autors de 43 països diferents. En el rànking destaquen els 130 autors espanyols, seguits dels 27 de Xina, els 18 de la Índia, 16 de França o 15 d'Itàlia. Per citar alguns països, també destaquen 13 autors d'Israel, 11 del Regne Unit, 6 de Vietnam, 3 de la República Dominicana, 2 de Macau o un australià, sense oblidar al guanyador que és l'únic malaisi participant.
El president del GFAL, Santos Moreno, ha destacat l'elevada participació en el torneig que ha agafat un important auge des que té la versió internacional digital, agraint als autors i consistori la seua aposta per aquest certamen. Destacar a més que falta l'apartat local del concurs, amb altres normes i característiques, que es fallarà la pròxima tardor. Les diferents obres i galeries premiades es poden contemplar en http://vilaalmenara.fotogenius.es/galeria-premiadas/vilaalmenara/65 o bé en https://gfalmenara.wordpress.com

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana