Almenara: Convoquen el VI Concurs Escolar de targetes nadalenques d'Almenara


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179000_107115/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/179000_107115/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 15-11-2018
Convoquen el VI Concurs Escolar de targetes nadalenques d'Almenara

L'Ajuntament d'Almenara ha convocat la VI edició del Concurs de Postals Nadalenques entre els escolars de la localitat, les postals guanyadores de la qual configuraran la targeta que enviarà per a felicitar les festes l'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, en nom de la Corporació Municipal. A més amb totes les targetes confeccionades es realitzarà una exposició entre el 14 de desembre i el 8 de gener. Els premis es lliuraran el 14 de desembre.

El concurs estarà dirigit als escolars de la localitat, des d'Infantil 3 anys fins a sisè de primària, encara que es divideixen els premis en sis categories diferents, les corresponents a 3, 4 i 5 anys d'una banda, i per l'altra dins de primària, tres categories més, corresponent als cicles de primer i segon, tercer i quart i finalment la de cinquè i sisè. Quant als premis, els alumnes guanyadors del concurs d'infantil rebran un estoig de pintures, mentre que els de primària rebran com a premi material escolar. 

Destacar que les targetes, que la seua temàtica serà nadalenca, podran realitzar-se de manera individual o en un grup màxim de tres persones. Aquestes hauran de tenir una grandària d'un DIN-A5 i es presentaran en una cartolina. Els escolars participants tindran fins al 23 de novembre a les 14:00 hores per a lliurar els seus treballs als professors del CEIP Juan Carlos I. Destacar que es valorarà l'originalitat i la innovació.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana