Almenara: L'ecoparc mòbil del consorci zonal de residus visitarà cada dimecres la platja Casablanca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179554_107578/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/179554_107578/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/179554_107578/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 29-11-2018
L'ecoparc mòbil del consorci zonal de residus visitarà cada dimecres la platja Casablanca

Els veïns de la Platja Casablanca d'Almenara disposaran a partir d'ara de manera setmanal del servei d'Ecoparc Mòbil que posa a la seua disposició el Consorci del Pla Zonal de Residus, a través de l'Ajuntament d'Almenara, amb l'objectiu d'acostar als veïns i veïnes un punt en el qual despositar els residus que no es poden deixar en els contenidors convencionals com a voluminosos, aparells elèctrics, pneumàtics, bombetes, restes de poda, paper i cartó entre altres per a afavorir el reciclatge tal com ha destacat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez.
De moment, l'ecoparc mòbil estarà en la Platja Casablanca els dimecres entre les 15:30 i 18:30 hores de la vesprada. Aquest servei complementa el que s'ofereix en l'Ecoparc d'Almenara (situat en la localitat) que està obert els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, a més dels dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. Aquest ecoparc tanca precisament els dimecres, que és quan està el mòbil en la platja, i els festius. A més cada divendres al matí, la brigada municipal arreplega els residus voluminosos que els veïns dipositen els dijous a la nit al costat dels contenidors. L'alcaldessa ha animat als veïns i veïnes d'Almenara a utilitzar aquests serveis que s'ofereixen per a evitar la proliferació d'abocaments incontrolats.
En aquest sentit cal recordar que aquests residus han de dipositar-se sempre en punt autoritzat i que no es poden tirar en qualsevol lloc, creant abocadors incontrolats en el terme municipal, qüestió que té la seua pertinent denúncia i corresponent sanció, a més de que provoquen contaminació en el terme i possibles problemes de salubritat o incendis.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana