Almenara: La Fira de Nadal d'Almenara arriba aquest dissabte carregada de novetats


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179793_107768/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179793_107768/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 06-12-2018
La Fira de Nadal d'Almenara arriba aquest dissabte carregada de novetats

Els comerços d'Almenara ja estan ultimant els preparatius per a participar en una nova edició de la tradicional Fira de Nadal que se celebrarà dissabte que ve 8 de desembre en la nova ubicació de la Plaça del Mercat buscant un espai més ampli per a exposar els productes, així com també per a la realització de les activitats complementàries que es faran al llarg de la jornada. Enguany s'incrementen els expositors i són 23 comerços els que van a participar en la tradicional fira que obri la programació nadalenca en la localitat.
Pel que fa a la programació de la Fira de Nadal del Comerç d’Almenara, assenyalar que obrirà les seues portes a les 10 del matí. A les 11 es realitzaran tallers i manualitats creatives amb temàtica nadalenca. A partir de les 12 arribarà la interpretació de nadales a càrrec de la Llavor Dolçaina i Tabal així com del cor de l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA). I com a gran novetat matinal, hi haurà un show cooking nadalenc per a xiquets i xiquetes a partir de les 13 hores.
Ja a la vesprada, la programació d'activitats arrancarà a les 16 hores amb l'elaboració de manualitats en anglès amb English Tribe. Una hora més tard, hi haurà un taller de llaminadures, per a elaborar broquetes nadalenques. Finalment els personatges de Disney visitaran la fira a les sis de la vesprada, hora en la qual hi haurà una “xocolatà” amb “fartons”.

A més, dins del recinte firal de la plaça del Mercat també s'instal·laran castells inflables per a la diversió dels més xicotets i com a novetat hi haurà una zona habilitada amb taules i cadires per a degustacions dels productes dels comerços locals participants, especialment de l'àrea de restauració i forns tradicionals.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha agraït la participació i col·laboració de comerços, associacions i entitats locals en la fira, així com el treball realitzat des del departament municipal corresponent per a l'impuls i la millora de la Fira de Nadal d'Almenara, al mateix temps que ha convidat a veïns, veïnes i visitants a que el dissabte s'acosten i participen en la fira, ja que a Almenara es pot comprar de tot, i les vendes del comerç local repercuteixen en l’economia del municipi i en la creació de llocs de treball.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana