Almenara: Almenara serà protagonista en el partit de fútbol Villarreal-Getafe


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180717_108551/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-01-2019
Almenara serà protagonista en el partit de fútbol Villarreal-Getafe

La localitat d'Almenara serà protagonista dissabte que ve en la trobada de futbol entre el Villarreal i el Getafe que se celebrarà a les 20.45 hores en l'Estadi de la Ceràmica. Per tercera vegada arribarà el programa "Endavant Almenara" del Villarreal que acostarà als veïns i veïnes de la localitat a l'estadi. A més el municipi serà protagonista en els prolegòmens de la trobada amb la participació de la banda de música de l'Associació Musical Santa Cecília d'Almenara així com del restaurant "la Cooperativa" (Caixa Rural) que serà l'encarregat de preparar i servir el dinar entre les directives de Villarreal i Getafe prèvia a la trobada.

Totes aquelles persones d'Almenara que desitgen acudir gratuïtament a l'Estadi de la Ceràmica de Vila-real (incloent l'autobús) podran inscriure's fins dimecres que ve 9 de gener en el Molí d'Arròs, a l'Ajuntament d'Almenara o en el Camp de Futbol La Corona. L'autobús eixirà a les 18.30 hores des de l'Aparcament de Camions d'Almenara (Recinte Firal).

El regidor d'Esports d'Almenara, Lorenzo Vicent, ha valorat molt positivament la iniciativa del Villarreal Club de Futbol, a qui ha agraït la seua aposta pel municipi d'Almenara per tercera ocasió, perquè es repeteix després de l'èxit collit en les anteriors iniciatives. Vicent considera que "Endavant Província, en aquest cas, Endavant Almenara, és una iniciativa molt important que emprén el Villarreal per a fomentar l'esport, en aquest cas el futbol".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana