Almenara: El Grup Fotogrfic d'Almenara dna productes d'higiene personal i neteja valorats en 1000 euros al Banc d'Aliments


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182094_109772/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 14-02-2019
El Grup Fotogrfic d'Almenara dna productes d'higiene personal i neteja valorats en 1000 euros al Banc d'Aliments

El Grup Fotogrfic d?Almenara (GFAL) ha realitzat una donaci de productes de primera necessitat al banc d'aliments d'Almenara. En concret han sigut un total de ?tres palets? amb productes de neteja i d?higiene personal com a gel de bany, xamp, compreses, detergent, rentavaixelles, raspalls i pasta de dents, i compreses entre altres. A ms tamb s'ha comprat un lot de sucre. La inversi realitzada supera els 1.000 euros, que s'han obtingut de la venda dels calendaris solidaris realitzats en les passades dates nadalenques.
El president de GFAL, Santos Moreno, ha assenyalat que ?som una associaci compromesa amb Almenara, i a ms de les exposicions, concursos o esdeveniments que organitzem volem aportar ms al municipi, amb el que hem volgut realitzar aquesta donaci al Banc d'Aliments de l'Ajuntament d'Almenara perqu es repartisca entre els vens ms necessitats a travs de Serveis Socials?. L'acte de lliurament simblic s'ha realitzat en el Sal de Plens de l'Ajuntament amb l'assistncia d'una representaci de GFAL aix com de l'alcaldessa, Estbaliz Prez, i el primer tinent d'alcalde, Francesc Bargay. El lot complet de ?palets? s'ha depositat en el magatzem corresponent.
Moreno s'ha mostrat ?molt illusionat perque GFAL puga collaborar amb iniciatives com aquesta, aportat els tres palets de productes per a les persones ms necessitades d'Almenara?. El president de GFAL ha informat que ?abans de realitzar les compres, vam consultar al Banc d'Aliments de l'Ajuntament d'Almenara sobre les necessitats que tenien en aquests moments, al que ens van respondre que anaven escassos de productes d'higiene personal i de neteja, aix com de sucre, per la qual cosa vam correspondre amb aquesta compra per a ajudar a palliar les necessitats existents?.
Des de GFAL, Santos Moreno, ha volgut agrair la collaboraci en aquesta iniciativa de totes les persones que van adquirir els ms de 300 calendaris que es van imprimir, que a ms portaven una rifa aparellada. Al mateix temps tamb ha agrat la seua collaboraci i participaci als socis i scies de GFAL, aix com a l'Ajuntament d'Almenara, on tamb es van vendre aquests calendaris.
Per part seua, l'alcaldessa d'Almenara, Estbaliz Prez ha volgut agrair ?la gran funci social que est realitzant GFAL i el seu gran comproms amb la localitat d'Almenara, que queden patents amb aquesta donaci al nostre banc d'aliments, qesti que agrairan sens dubte, els nostres vens i venes ms necessitats?. Prez a ms ha volgut una vegada ms mostrar el seu agrament i felicitaci al GFAL per totes les exposicions, mostres, concursos i activitats que realitza en la localitat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana