Almenara: Recull Junior representa dues obres teatrals aquest cap de setmana a Almenara


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183380_110879/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183380_110879/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 21-03-2019
Recull Junior representa dues obres teatrals aquest cap de setmana a Almenara

Aquest cap de setmana la Sala d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire acollir dues obres de teatre amateur representades pels xics i xiques de Recull Jnior, que s la branca jove de l?Associaci Cultural Recull de la localitat. De fet, Recull Jnior s el nom que rep el grup de fills, filles, familiars i amistats de l'associaci que han manifestat el desig de seguir els passos dels adults. En aquesta ocasi sn 14 els actors i actrius amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys els que estaran en l'escenari, per la qual cosa les obres teatrals que s'interpretaran han sigut adaptades a les circumstncies aix com als actors i actrius. En totes dues obres es vol transmetre un missatge de calat social.
La primera representaci ser el dissabte a les 19 hores i en ella participaran els ms xicotets. L'obra es titula ?Salva?m sense luxe? i en ella es vol enviar un doble missatge, d'una banda, crtica als programes de la premsa del cor que no tenen tica, i per una altra la necessitat de fer visibles els problemes dels maltractaments cap a les dones en tots els mbits i la necessria actuaci per a evitar-los o atallar-los.
El diumenge, els xiquets i xiquetes ms majors, representaran a les 18 hores el sainet ?la mare i el retor? en el qual es realitza una crtica a l'estrs de la societat actual amb un ritme de vida frentic que fins i tot impedeix que hi haja temps material per a atendre o visitar als nostres majors.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana