Almenara: Recull Junior representa dues obres teatrals aquest cap de setmana a Almenara


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183380_110879/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183380_110879/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 21-03-2019
Recull Junior representa dues obres teatrals aquest cap de setmana a Almenara

Aquest cap de setmana la Sala d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire acollirà dues obres de teatre amateur representades pels xics i xiques de Recull Júnior, que és la branca jove de l’Associació Cultural Recull de la localitat. De fet, Recull Júnior és el nom que rep el grup de fills, filles, familiars i amistats de l'associació que han manifestat el desig de seguir els passos dels adults. En aquesta ocasió són 14 els actors i actrius amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys els que estaran en l'escenari, per la qual cosa les obres teatrals que s'interpretaran han sigut adaptades a les circumstàncies així com als actors i actrius. En totes dues obres es vol transmetre un missatge de calat social.
La primera representació serà el dissabte a les 19 hores i en ella participaran els més xicotets. L'obra es titula “Salva’m sense luxe” i en ella es vol enviar un doble missatge, d'una banda, crítica als programes de la premsa del cor que no tenen ètica, i per una altra la necessitat de fer visibles els problemes dels maltractaments cap a les dones en tots els àmbits i la necessària actuació per a evitar-los o atallar-los.
El diumenge, els xiquets i xiquetes més majors, representaran a les 18 hores el sainet “la mare i el retor” en el qual es realitza una crítica a l'estrés de la societat actual amb un ritme de vida frenètic que fins i tot impedeix que hi haja temps material per a atendre o visitar als nostres majors.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana