Almenara: Almenara celebrarà el dia 11 de Maig la IV Edició de la Concentració Esportiva


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184309_111675/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184309_111675/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 16-04-2019
Almenara celebrarà el dia 11 de Maig la IV Edició de la Concentració Esportiva

El dissabte 11 de maig Almenara celebrarà la IV edició de la Concentració Esportiva que unirà en una mateixa vesprada i lloc una quinzena d'activitats esportives que s'ofereixen des de l'Ajuntament d'Almenara en la zona poliesportiva que es tancarà amb un sopar de pa i porta i una gran festa final amb l’orquestra Syberia. Les persones interessades podran inscriure's en el Molí d’Arròs a un preu de 3 euros, sempre que es vulga la samarreta commemorativa.
La Concentració Esportiva començarà a les 17 hores en la zona del recinte firal de la localitat, al costat del poliesportiu. Allí fins a passades les huit de la vesprada es practicaran diversos esports com són hapkido, botes de rebot, freestyler, pilota valenciana, GAP, spinning, patinatge, triatló, futbol, tennis, així com classes d'entrenament funcional, psicomotricitat, gimnàstica per a la tercera edat i la novetat de la gimnàstica aeròbica. A més també hi haurà una zona amb activitats infantils i un taller en anglés a càrrec d’English Tribe. Segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, “volem una jornada de germanor entre esports i veïns perquè tots compartisquen l'esport i aprenguen de les activitats que es realitzen”.
Posteriorment, després de la concentració se celebrarà un sopar de pa i porta per al que es pot reservar la taula a l'hora de la inscripció, al que seguirà una gran festa amb l'orquestra Syberia que tancarà la jornada. La barra serà gestionada pels Quintos dels 25 anys.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana