Almenara: Almenara celebrar el dia 11 de Maig la IV Edici de la Concentraci Esportiva


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184309_111675/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184309_111675/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 16-04-2019
Almenara celebrar el dia 11 de Maig la IV Edici de la Concentraci Esportiva

El dissabte 11 de maig Almenara celebrar la IV edici de la Concentraci Esportiva que unir en una mateixa vesprada i lloc una quinzena d'activitats esportives que s'ofereixen des de l'Ajuntament d'Almenara en la zona poliesportiva que es tancar amb un sopar de pa i porta i una gran festa final amb l?orquestra Syberia. Les persones interessades podran inscriure's en el Mol d?Arrs a un preu de 3 euros, sempre que es vulga la samarreta commemorativa.
La Concentraci Esportiva comenar a les 17 hores en la zona del recinte firal de la localitat, al costat del poliesportiu. All fins a passades les huit de la vesprada es practicaran diversos esports com sn hapkido, botes de rebot, freestyler, pilota valenciana, GAP, spinning, patinatge, triatl, futbol, tennis, aix com classes d'entrenament funcional, psicomotricitat, gimnstica per a la tercera edat i la novetat de la gimnstica aerbica. A ms tamb hi haur una zona amb activitats infantils i un taller en angls a crrec d?English Tribe. Segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ?volem una jornada de germanor entre esports i vens perqu tots compartisquen l'esport i aprenguen de les activitats que es realitzen?.
Posteriorment, desprs de la concentraci se celebrar un sopar de pa i porta per al que es pot reservar la taula a l'hora de la inscripci, al que seguir una gran festa amb l'orquestra Syberia que tancar la jornada. La barra ser gestionada pels Quintos dels 25 anys.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana