Almenara: La carrera de muntanya Almenara Xtrem arribarà el diumenge amb moltes novetats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/184668_111980/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/184668_111980/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 01-05-2019
La carrera de muntanya Almenara Xtrem arribarà el diumenge amb moltes novetats

Diumenge que ve, 5 de maig, se celebrarà una nova edició de la carrera de muntanya Almenara Xtrem que arribarà plagada de novetats com la incorporació de la Marxa al Castell o també la música en viu de la dolçaina i tabal de la colla Garramatxa en el capítol d'animació. La prova està organitzada pel club Almenara Xtrem en col·laboració amb l'Ajuntament d'Almenara.
Pel que respecta a la prova en si, destacar que l'eixida serà a les 8 des de la plaça del Mercat, per a iniciar un recorregut trencames de 17 quilòmetres, amb 800 metres de desnivell positiu, que passarà per muntanyes com es Castell, el Tallafocs, el Cid, la Muntanya Blanca i també pel paratge dels Estanys. Les persones interessades a participar podran inscriure's en mychip.es fins al dijous a la nit.
Uns pocs minuts després de l'eixida oficial de la prova, partiran les persones participants de la I Marxa al Castell, de caràcter no competitiu, i que es presenta com una de les novetats de la prova, dirigida a un altre tipus d'esportistes. En aquest sentit s'ha previst un traçat de 8 quilòmetres amb un desnivell acumulat positiu de 325 metres, amb l'objectiu de pujar a la muntanya del Castell. A més a més, es passarà per l'interior de la Cova del Sol. Les persones participants també poden inscriure's en mychip.es.
DOLÇAINA I TABAL
A més, en el capítol de l'animació destaca la nova presència en la prova de la Colla Garramatxa de dolçaina i tabal d'Almenara que s'encarregarà d'amenitzar l'eixida dels atletes a la qual seguirà un tret de focs artificials. A més els integrants de la Colla Garramatxa es traslladaran posteriorment als Estanys per a animar allí el pas dels atletes, tornant posteriorment a la línia de meta. A més també hi haurà música per megafonia en les zones d'avituallament i en la línia de meta.
A més en la Plaça del Mercat també s'instal·larà l'àrea d'avituallament final, així com de massatges. Els més xicotets tindran una zona d'activitats infantils i a més es complementarà amb la másterclass de freestyler que arribarà a la seua segona edició.





 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana