Almenara: L'aula d'estudis del Casal Jove obrirà el dilluns 20 de maig per als exàmens finals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185270_112490/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 15-05-2019
L'aula d'estudis del Casal Jove obrirà el dilluns 20 de maig per als exàmens finals

El Casal Jove d'Almenara obrirà dilluns que ve 20 de maig l'aula especial d'estudis amb l'objectiu d'oferir als alumnes tant universitaris com de l'institut un espai on puguen preparar els exàmens de final de curs. Fins al 15 de juliol l'aula nocturna d'exàmens estarà oberta en les instal·lacions del Casal Jove de dilluns a divendres en horari de 20 a 23.30 hores, mentre que els dissabtes es convertirà en aula matinal i estarà oberta de 9 a 13 hores.
L'aula habilitada en el Casal Jove compta amb el mobiliari adequat per a l'estudi, així com una xarxa wi-fi disponible per a l'ús dels estudiants. Tampoc faltarà una màquina de café que estarà a la disposició dels usuaris.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios