Almenara: L'escola infantil municipal d'Almenara obri el termini de matrícula d'alumnes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186284_113358/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 17-06-2019
L'escola infantil municipal d'Almenara obri el termini de matrícula d'alumnes



Es podrà formalitzar entre el 19 i el 26 de juny en el propi centre de 14.00 a 16.00 hores



A partir del pròxim dimecres 19 i fins al dimecres 26 de juny està obert el termini de matrícula per a l'alumnat del curs 2019-2020 de l'Escola Infantil Municipal d'Almenara. La matrícula es podrà realitzar en el propi centre de 14.00 a 16.00 hores presentant la documentació requerida per a la formalització.

Els alumnes d'Educació Infantil de 2 a 3 anys que acudisquen el pròxim curs a l'Escola Infantil Municipal d'Almenara ho faran igual que l'any passat de forma gratuïta ja que el centre públic i municipal s'acollirà de nou al programa de la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d'Educació, que finançarà el cost dels alumnes d'aquest curs, ja que a més de la creació d'aules de 2 anys en centres escolars també s'aposta per impulsar les aules a les escoles infantils de gestió pública com és el cas d'Almenara. Destacar que serà la pròpia Conselleria d'Educació la que abone el cost de les places a l'Ajuntament d'Almenara. Els alumnes matriculats d'aquesta edat no pagaran per les classes i només hauran d'abonar el cost del menjador escolar, tal com succeeix en els col·legis de primària.



D'altra banda, destacar que per als alumnes més xicotets (menors de 2 anys i nascuts fins a juny de 2019) les condicions per al pròxim curs seran les mateixes que fins al moment, per la qual cosa la mensualitat de l'Escola Infantil Municipal serà de 130 euros, menjador inclòs.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana