Almenara: Almenara amplia el servei de recollida de fem


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186492_113527/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 26-06-2019
Almenara amplia el servei de recollida de fem

L'Ajuntament d'Almenara ha activat l'ampliaci del servei de recollida de fem (residus slids urbans) que a partir d'ara es realitzar tots els dies de la setmana fins que acaben les festes patronals de la localitat, a l'octubre. Cal assenyalar que durant la resta de l'any aquest servei, que presta directament l'ajuntament, no realitza recollida els dissabtes.
Des del consistori, coincidint amb aquest canvi, es vol recordar als vens i visitants que les bosses s'han de depositar en els contenidors a partir de les 20.00 hores i ms especialment en aquesta poca estiuenca, ja que amb la calor que est fent, es busca evitar les olors. El cami passar durant la matinada a recollir els contenidors. Cal assenyalar que aproximadament cada dues setmanes, desprs de la recollida, passa un segon cami que es dedica a la neteja dels contenidors. Aquesta freqncia de neteja es pot incrementar o actuar en punts concrets, si es detecta la necessitat.
D'altra banda, tamb es vol recordar que el servei de recollida d?ensers i ?trastos? inservibles ser els divendres, per la qual cosa aquests hauran de traure's als punts habilitats els dijous a la nit. Tamb existeix l'opci d'acudir a l'ecoparc a depositar aquests residus.
El servei de recollida de fem, en concret de residus slids urbans i neteja viria, el presta directament l'Ajuntament d'Almenara, per la qual cosa no hi ha empresa concessionria que preste aquest servei, la qual cosa afavoreix una ?major eficcia? i foment de l'ocupaci local, segons ha assenyalat l'alcaldessa Estbaliz Prez. Per a les tasques de recollida de RSU i neteja viria l'Ajuntament d'Almenara disposa d'un cami habilitat, un altre per a la neteja dels contenidors, aix com una mquina agranadora. El consistori a ms tamb ofereix el servei de recollida de voluminosos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana