Almenara: Almenara amplia el servei de recollida de fem


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186492_113527/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 26-06-2019
Almenara amplia el servei de recollida de fem

L'Ajuntament d'Almenara ha activat l'ampliació del servei de recollida de fem (residus sòlids urbans) que a partir d'ara es realitzarà tots els dies de la setmana fins que acaben les festes patronals de la localitat, a l'octubre. Cal assenyalar que durant la resta de l'any aquest servei, que presta directament l'ajuntament, no realitza recollida els dissabtes.
Des del consistori, coincidint amb aquest canvi, es vol recordar als veïns i visitants que les bosses s'han de depositar en els contenidors a partir de les 20.00 hores i més especialment en aquesta època estiuenca, ja que amb la calor que està fent, es busca evitar les olors. El camió passarà durant la matinada a recollir els contenidors. Cal assenyalar que aproximadament cada dues setmanes, després de la recollida, passa un segon camió que es dedica a la neteja dels contenidors. Aquesta freqüència de neteja es pot incrementar o actuar en punts concrets, si es detecta la necessitat.
D'altra banda, també es vol recordar que el servei de recollida d’ensers i “trastos” inservibles serà els divendres, per la qual cosa aquests hauran de traure's als punts habilitats els dijous a la nit. També existeix l'opció d'acudir a l'ecoparc a depositar aquests residus.
El servei de recollida de fem, en concret de residus sòlids urbans i neteja viària, el presta directament l'Ajuntament d'Almenara, per la qual cosa no hi ha empresa concessionària que preste aquest servei, la qual cosa afavoreix una “major eficàcia” i foment de l'ocupació local, segons ha assenyalat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez. Per a les tasques de recollida de RSU i neteja viària l'Ajuntament d'Almenara disposa d'un camió habilitat, un altre per a la neteja dels contenidors, així com una màquina agranadora. El consistori a més també ofereix el servei de recollida de voluminosos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios