Almenara: La bandera blava llueix per quinzé any a la Platja Casablanca d'Almenara


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186770_113765/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186770_113765/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186770_113765/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186770_113765/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186770_113765/5_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 06-07-2019
La bandera blava llueix per quinzé any a la Platja Casablanca d'AlmenaraLa xiqueta i els xiquets sahrauís del programa "Vacances en Paz" de Bucràalmenara s'han encarregat de l'hissatPer quinzena vegada consecutiva la bandera blava llueix ja a la Platja Casablanca d'Almenara despr√©s de ser guardonada un any m√©s des d'ADEAC per la qualitat de les seues aig√ľes, accessos, condicions ambientals i els serveis que ofereix, cosa que succeeix des de 2004. Enguany la hissada ha sigut especial, ja que l'han protagonitzada la xiqueta i els dos xiquets sahrau√≠s que estaran aquest estiu a Almenara dins del programa "Vacances en Paz" en el que participa l'associaci√≥ local Bucr√†Almenara.

A trav√©s d'aquest programa les fam√≠lies acullen durant juliol i agost a xiquets i xiquetes sahrau√≠s que es troben en els campaments de refugiats de Tinduf. All√≠ durant l'estiu s'aconsegueixen temperatures superiors als 50 graus, q√ľesti√≥ que se li suma a les males condicions d'aquests campaments, infraestructures, habitatges, salubritat i qualitat de vida. Per aix√≤, Bucr√†Almenara un any m√©s participa en aquest programa a trav√©s de fam√≠lies acollidores que cuiden dels xiquets i xiquetes durant juliol i agost. A m√©s formen part d'uns altres dels programes vinculats a l'ajuda del poble Sahrau√≠ aix√≠ com participen tamb√© de la caravana d'aliments anual.

L'alcaldessa d'Almenara Est√≠baliz P√©rez, ha destacat d'una banda la tasca social de Bucr√†Almenara que "hem volgut recon√©ixer en aquest acte d'hissada de la bandera blava" que "aconseguirem per primera vegada fa quinze anys per a la Platja Casablanca i que l'hem vinguda revalidant exercici rere exercici i que ja llueix en el nostre passeig mar√≠tim". Recordar a m√©s, tamb√© es revalida el distintiu de Sendera Blava per a la ruta Casablanca 6.000 passos, un guard√≥ que es va obtindre per primera vegada l'any 2013 i que s'ha revalidat en els √ļltims sis exercicis.

En l'acte, a m√©s de l'alcaldessa i els xiquets, al costat de les seues fam√≠lies acollidores, han estat presentes membres de la directiva de Bucr√†Almenara encap√ßalats per la seua presidenta, Mar√≠a Pe√Īa, aix√≠ com tamb√© els edils de Turisme, Juan Cruces, i d'Urbanisme, Obres i Serveis, Lorenzo Vicent.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios