Almenara: L'Almenara Motor Festival 2019 arribarà del 26 al 28 de juliol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186777_113771/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186777_113771/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186777_113771/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186777_113771/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-07-2019
L'Almenara Motor Festival 2019 arribarà del 26 al 28 de juliol



A més de cotxes i motos, hi haurà altres activitats d'aventura, zona d'acampada i caravanes, concerts i food trucks


Del divendres 26 al diumenge 28 de juliol a la Platja Casablanca d'Almenara se celebrarà la segona edició de l'Almenara Motor Festival que combina el món del motor, activitats aquàtiques, concerts i la gastronomia en un espai únic durant tres dies. Enguany se celebrarà en la zona de l'aparcament pròxima a Nova Almenara, a la Platja Casablanca, i arriba carregat de novetats. Enguany les activitats es desenvoluparan des del divendres a la vesprada (obertura i inauguració) fins al diumenge a la nit.

Així en l'àmbit del motor hi haurà una zona d'exposició de vehicles tant històrics com actuals, així com també una àrea comercial. No faltaran les rutes amb els vehicles inscrits pel terme d'Almenara, perquè s'han programat fins a tres al llarg de tot el Motor Festival. També hi haurà xarrades tècniques, exhibicions, presentació de nous productes, karting, exhibicions de motocross per a xiquets i una desfilada final de vehicles. A les activitats vinculades amb el món del motor també se sumaran altres aquàtiques aprofitant el mar com el paddle surf o els kaiacs. No faltaran tampoc vols en avionetes. A més s'entregaran premis als millors vehicles i a la millor fotografia.

La música i els concerts també seran part bàsica de l'Almenara Motor Festival 2019. Destaca especialment el Tribut a Queen (el millor a Europa) del dissabte a les 22 hores, però també hi haurà tributs a Manolo García o AC/DC. La música dels 80 també tindrà el seu espai amb el grup "Cuatro" el divendres a la nit. No faltaran les actuacions de Gustavo Paradís, Nasty Boggie, Rokavieja, o Nathaly McPeers. El millor remember el portaran les sessions de DJ Jose "el Retro". A més participaran uns altres dj, així com hi haurà música en la zona d'oci i gastronomia durant tot l'esdeveniment. A més el diumenge hi haurà una exhibició de ball swing.

Una altra de les novetats d'enguany serà la presència en la zona d'oci de les conegudes food trucks que oferiran als visitants tota una àmplia varietat d'ofertes gastronòmiques per a acompanyar l'estada i gaudir menjant, sopant o en les sessions del "tardeo", d'un espai únic que comptarà amb una gran carpa i sombratge.

Les persones visitants tindran les portes obertes, però a més també hi ha modalitats d'inscripció per a participants en les diverses proves i activitats que es realitzen. També com a novetat enguany s'ha establit una zona d'acampada i una altra reservada a furgonetes i caravanes. Tota la informació per a la reserva i inscripcions per a l'Almenara Motor Festival (rutes, acampada, sessions tècniques i altres) es pot trobar en xarxes socials o bé en la web www.almenaramotorfestival.com.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana